1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

 Υπάρχουν φήμες που γράφουν πως η Έβερτον δύσκολα θα κινηθεί για αγορά παίκτη τον Γενάρη, ειδικά αν δεν προηγηθεί κάποια πώληση.Όμως ο γκουρού των μεταγραφών Ryan Taylor, ο οποίος μίλησε στο GiveMeSport διαφωνεί

  Ο Ryan Taylor ρωτήθηκε σχετικά με τα μεταγραφικά των ομάδων της Πρέμιερ λιγκ όταν έφτασαν στην Έβερτον είπε:  «Η Έβερτον χρειάζεται ξανά παίκτες γιατί για άλλη μια φορά κάνει μια κακή σεζόν. Οπότε, σίγουρα περιμένω από την Έβερτον να είναι πολύ δραστήρια στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αλλά δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ποιους παίκτες θα κυνηγήσουν».

 Μετά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας μας την Γούλβς (8 γκολ) η Έβερτον έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση (11 γκολ) στην Πρέμιερ λιγκ. Έτσι είναι λογικό να εικάζεται  ότι στην Έβερτον θα κυνηγήσουν μεταγραφικούς στόχους για να βελτιωθεί η παραγωγικότητα στην επίθεση της ομάδας.

 Ονόματα όπως ο Ben Brereton Diaz της Μπλάκμπερν,ο Matheus Cunha της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Viktor Gyökeres της Κόβεντρι, είναι παίκτες που διαβάζουμε καθημερινά στο ρεπορτάζ της ομάδας, για την κορυφή της επίθεσης. Όπως και οι Mohammed Kudus (Άγιαξ) , Ismaila Sarr (Γουότφορντ), Daichi Kamada (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και αρκετοί άλλοι εξτρέμ είναι μεταγραφικοί στόχοι που μπορούν να βελτιώσουν την επίθεση της ομάδας, το ζητούμενο είναι αν όντως η Έβερτον έχει τα χρήματα για να κινηθεί έντονα όπως λέει ο Ryan Taylor στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου η θα κινηθεί συντηρητικά με προσθήκες δανεικών.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο