1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΞΑΛΛΟΣ Ο LAMPARD

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο LAMPARD

 Ο Frank Lampard για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν έξαλλος με την διαιτησία της αναμέτρησης, ο Άγγλος προπονητής της ομάδας θεωρούσε ότι έπρεπε ο Mitrovic να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα αντί για κίτρινη όταν πάτησε τον Idrissa Gana Gueye στο πρώτο ημίχρονο.

 Αναλυτικά είπε: Είναι μια κόκκινη κάρτα για τον Aleksandar Mitrovic, ένα δυνατό πάτημα πάνω από τον αστράγαλο.Είναι μια χτύπημα που βλέπεις να δίνονται κόκκινες κάρτες. Έπρεπε να πάρουν αυτή την απόφαση. Λατρεύω τον Mitrovic, δεν λέω ότι υπήρχε πρόθεση, αλλά είναι απογοητευτικό. Αυτό θα άλλαζε το παιχνίδι. Αν ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του με συνέπεια είναι κόκκινη κάρτα. Θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τον Idrissa Gana Gueye”

 Σχετικά με το παιχνίδι ο Frank Lampard είπε: “Ήταν εντάξει από εμάς, απλά εντάξει. Είχαμε φωτεινές περιόδους στο παιχνίδι αλλά όχι γεμίσματα. Η Φούλαμ είναι σε καλή φόρμα και αυτό μπορείς να το νιώσεις στο γήπεδο.Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική πρόκληση, βρισκόμαστε σε μια διαδικασία να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Τα καλά νέα είναι ότι πέρυσι θα είχαμε χάσει αυτό το παιχνίδι με δύο γκολ.Τώρα έχουμε την αντοχή να μπλοκάρουμε τα πράγματα και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα

αφησε ενα σχολιο