1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΑΙΞΕ Ο TOWNSEND

ΕΠΑΙΞΕ Ο TOWNSEND

  Μετά από 13 μήνες εκτός αγώνων ο Andros Townsend επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την Έβερτον Κ 21. Να θυμίσουμε ότι ο Townsend υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο γόνατο, στο περσινό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας, στις 20 Μαρτίου 2022.

  Μετά από μια μακρά περίοδο αποθεραπείας, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έπαιξε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο του τελευταίου παιχνιδιου της Έβερτον Κ21 με την Λέστερ Κ21 για την Premier League 2. Μετά το παιχνίδι, ο Townsend έγραψε στο Twitter: “Οι πιο δύσκολοι 13 μήνες της ζωής μου, αλλά το να βάλω ξανά αυτή τη μπλε φανέλα το κάνει να αξίζει τον κόπο!!”

 Δεν ξέρουμε αν ο Andros Townsend προλάβει να αγωνιστεί πριν το τέλος της σεζόν σε κάποιο απο τα εναπομείναντα 3 παιχνίδια πάντως το συμβόλαιο του με την ομάδα μας ολοκληρώνεται στα τέλη του Ιουνίου.

  Σχετικά με το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο ευκαιρίες για την δεύτερη ομάδα της Έβερτον, με τη μεγαλύτερη τους στο 38ο λεπτό, όταν το σουτ του Jenson Metcalfe από την άκρη της μεγάλης περιοχής χρειάστηκε μια απόκρουση με το δάχτυλο από τον τερματοφύλακα της Λέστερ.

  Η ομάδα μας ήταν άτυχη στο πρώτο ημίχρονο μια και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34′ όταν ο Tawanda Maswanhise της Λέστερ πλάσαρε και ευστόχησε σε πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ της Λέστερ στο 50′ ουσιαστικά σφράγισε την νίκη των φιλοξενούμενων. Στην τελική βαθμολογία της Πρεμιερ λιγκ 2 η Εβερτον τερμάτισε στην 8η θέση ενώ η Λέστερ παρά την νίκη της τερμάτισε τελευταία και υποβιβάστηκε. Δείτε παρακάτω την τελική βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

 

αφησε ενα σχολιο