1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Κ21

ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Κ21

 Έχουμε γράψει και άλλες φορές για το Λιγκ Τρόφι, είναι μια διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι ομάδες των δύο κατώτερων κατηγοριών της ένωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Football League) δηλαδή της Λιγκ 1 (Τρίτη κατηγορία στην Αγγλία) και της Λιγκ 2 (Τέταρτη κατηγορία στην Αγγλία). Καθώς και οι Κ21 δηλαδή οι δεύτερες ομάδες 16 συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ που προσκαλούνται. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης η Κ21 της Έβερτον πέτυχε μια εντυπωσιακή πρόκριση χθες.

 Είναι μια διοργάνωση αρκετά παλιά καθώς διεξάγεται εδώ και 40 χρόνια. Φέτος η Κ21 της Έβερτον συμμετείχε στον πρώτο όμιλο του Βορρά όπως χωρίζονται οι ομάδες στην πρώτη φάση της διοργάνωσης μαζί με τις Μορκάμπ (Λιγκ1),Χάρτλπουλ (Λιγκ 2) και Χαρογκέιτ (Λιγκ 2) και πέρασε ως πρώτη στην βαθμολογία.

 Για την φάση των 32 αντιμετώπιζε την Μάνσφιλντ στο Goodison park. Οι νεαροί μπλε βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6′ μετά από κόρνερ και κεφαλία του Oates.Οι μπλε αν και είχαν ευκαιρίες, και με την ομάδα αγωνίστηκαν αρκετοί ταλαντούχοι νεαροί που γνωρίσαμε πρόσφατα όπως οι Cannon,Mills,Price,Welch αλλά και o Ben Godfrey που παίρνει αγωνιστικό χρόνο μετά τον τραυματισμό του, δεν κατάφεραν να βρουν γκολ. Μέχρι τουλάχιστον τις καθυστερήσεις όταν μέσα σε 3 λεπτά. Η Έβερτον πέτυχε ότι δεν έκανε σ όλο το παιχνίδι και με 2 γκολ στο 91′ του Higgins και στο 94′ του Cannon πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. Η Κ21 για τους 16 του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Λίνκολν εκτός έδρας. Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα παρακάτω.

 

 

 

 

.

αφησε ενα σχολιο