1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο SIMMS

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο SIMMS

 Όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Έβερτον αλλά ήδη μας είχε προϊδεάσει σχετικά και ο Frank Lamprard στην χθεσινή συνέντευξη τύπου αλλά και ο ειδικός των μεταγραφών δημοσιογράφος Fabrisio Romano ο δανεισμός του Ellis Simms στην Σάντερλαντ ανακαλείται.

 Ο νεαρός φορ επιστρέφει στην ομάδα από την 1 Ιανουαρίου, έχει μόλις μια επίσημη συμμετοχή με την Έβερτον στο περσινό παιχνίδι με την Τσέλσι αλλά η βελτιώση είναι ραγδαία. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν πέρυσι είχε 7 γκολ σε 21 εμφανίσεις σε όλες της διοργανώσεις με την Χαρτς. Η Έβερτον έτσι προσπαθεί να λύσει εκ των έσω το σοβαρό επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Simms ίσως αποδειχθεί η λογικότερη επιλογή είναι φέτος από τους καλύτερους παίκτες της Σάντερλαντ στην Τσαμπιονσιπ έχοντας συνεισφέρει 7 γκολ και 2 ασίστ σε 17 εμφανίσεις.

 Μάλιστα ίσως καταφέρει να είναι άμεσα πιο επιδραστικός μια και γνωρίζει την ομάδα, το περιβάλλον και τους συμπαίκτες του, σε αντίθεση με παίκτες όπως ο Gyokeres η ο Brereton Diaz που σίγουρα  θα κόστιζαν πολλά χρήματα και θα χρειαζόταν ένα διάστημα προσαρμογής στην ομάδα.

αφησε ενα σχολιο