1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Περάσαμε πλέον στον δεύτερο χρόνο εκπομπών,διαγωνισμών και κουίζ.

Οι Greek-toffees μεγαλώνουμε σαν λέσχη και προσπαθούμε να ενώσουμε όλη την οικογένεια των Εβερτόνιανς. Όταν πήραμε την απόφαση να αρχίσουμε τις εκπομπές σκεφτήκαμε ότι πρέπει να υπάρχει και ένα κουίζ. Κάτι που οι εκπομπές μας να δίνουν πίσω στους Εβερτονιανς.  Πέρυσι δοκιμάσαμε έναν  αρκετά απαιτητικό διαγωνισμό γνώσεων τον οποίο κέρδισε πανάξια το μέλος μας, Θωμάς Καλαϊτζίδης.

 Φέτος προτιμήσαμε κάτι πιο εύκολο, το κουίζ που δείχνει την καριέρα ενός παίκτη που πέρασε απο την Έβερτον είναι αρκετά εύκολο να απαντηθεί. Σας δίνει την  δυνατότητα να μπείτε στην κλήρωση με μόλις 5 σωστές απαντήσεις. Μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες με ακόμα παραπάνω σωστές απαντήσεις στις 10 2 συμμετοχές στις 15,3 και ούτω καθεξής . Μια εύκολη διαδικασία που ακόμα και αν δεν είστε οι πρώτοι που θα απαντήσετε επιτρέπει την συμμετοχή σας για μια δωροεπιταγή 70 ευρώ απο την μπουτίκ της ομάδας.

Όμως νοιώθουμε την ανάγκη να επιστρέψουμε ακόμα περισσότερα σε εσάς συνεχίζουμε και με άλλες κληρώσεις και διαγωνισμούς. Μας έχουν πλέον περισσέψει ελάχιστα έντυπα βιβλία της ιστορίας της Έβερτον, τα διαθέτουμε στα μέλη μας και μπορούν έτσι να μπουν στην κλήρωση για ένα όμορφο αναμνηστικό μια υπογραμμένη φανέλα του Seamus Coleman. Σύντομα μικρά αναμνηστικά δωράκια σκοπεύουμε να βάλουμε και στα pre-game show.

Σαν λέσχη δεν έχουμε κάποιο χώρο έτσι θέλουμε να επιστρέφουμε πίσω στα μέλη μας την αγάπη και την στήριξη τους.

NSNO

Greek-toffees

 

αφησε ενα σχολιο