1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ζαχαρωτά από πολύ ζάχαρη….

Ζαχαρωτά από πολύ ζάχαρη….

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα εκτός έδρας; OMG…Τι συμβαίνει στη χώρα της δανημαρκίας;

Πέρα από το χαβαλέ, ας μιλήσουμε σοβαρά. Η Έβερτον παίζει όλα της τα ρέστα κόντρα στη Γουότφορντ. Μία ομάδα ήδη υποβιβασμένη, παίρνουμε τη νίκη και μένουμε στην κατηγορία! Για κάποιο λόγο οι παίκτες μας έχουν δείξει αυτοθυσία για να μείνουμε στην κατηγορία. Όχι ότι παίζουμε τίποτα το ιδιαίτερο… Πάλι πονάνε τα ματάκια μας, αλλά στην τελική το μόνο που μετράει σ’ αυτή τη φάση είναι η νίκη και ας παίζουμε σαν κατσαπλιάδες…

Γουστάρω που ο κόσμος έχει boostάρει την ομάδα και τώρα δείχνουμε τι εστί ΕΒΕΡΤΟΝ…Το οποίο αυτό έπρεπε να υπάρχει από την αρχή της σεζόν και όχι τώρα.  Όπως είπε και ο “φίλος” μου, ο Κλοπ, αν πάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, ούτε στην ίδια της την πόλη δεν έχει τόσο πολύ κόσμο για να πανηγυρίσει, πόσο μάλλον σε όλο το νησί. ΟΚ είναι international ομάδα, σεβαστό, πουλάει στο εξωτερικό είναι η αλήθεια.

Όπως είχα πει και στο προηγούμενο άρθρο, δεν πρέπει τώρα να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι παρά μόνο εμείς.

Πάμε να δούμε και την προϊστορία των αγώνων, σε 32 παιχνίδια έχουμε 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στις τελευταίες 5 συναντήσεις μας στο Vicarage Road έχουμε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Αυτό όμως θα αντιστραφεί σήμερα με μία όμορφη και εύκολη (θέλω να ευελπιστώ) νίκη.

C O Y B

αφησε ενα σχολιο