1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ 2

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ 2 ΕΒΕΡΤΟΝΙΑΝΣ

 Δυο ποδοσφαιριστές που έχουν άμεση σχέση με την Έβερτον. Ένας πρώην και ένας που μόλις ήρθε στην ομάδα έδειξαν με κινήσεις τους την ανθρώπινη πλευρά τους.

  Υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος για το Νο34 που διάλεξε να φοράει στην πλάτη του o Anwar El Ghazi. O El Ghazi θέλει με αυτό τον τρόπο να αποδώσει ένα φόρο τιμής στον πρώην συμπαίκτη και φίλο του στον Άγιαξ, Abdelhak Nouri. Τον Ιούλιο του 2017, σε ηλικία 20 ετών, κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα προετοιμασίας του Άγιαξ. Ο 20χρονος τότε Nouri κατέρρευσε και υπέστη καρδιακή αρρυθμία, η οποία δυστυχώς τον άφησε με μια σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και φυσικά ανίκανο να συνεχίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Το Νο34 ήταν αυτό που φορούσε στην φανέλα του ο Abdelhak Nouri.

 

  Ο πρώην παίκτης της ομάδας μας James Rodriguez έπαιξε ζωτικής σημασίας ρόλο για να σωθεί τη ζωή του Ousmane Coulibaly, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για το πρωτάθλημα του Κατάρ. Ο James Rodriguez βοήθησε με μια κίνηση τον Ousmane Coulibaly (πρώην παίκτη και του Παναθηνακού), που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος στο Κατάρ. Ο Rodriguez που έπαιζε για την Al-Rayyan εναντίον της Al-Wakrah τη Δευτέρα (10/1), όταν ο Coulibaly εντοπίστηκε να καταρρέει μπροστά στο τέρμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο διεθνής Κολομβιανός έτρεξε για βοήθεια και προσάρμοσε το κεφάλι του 32χρονου, επιτρέποντάς του να αναπνεύσει πριν σπεύσουν οι γιατροί στο γήπεδο για να συνεχίσουν.

αφησε ενα σχολιο