1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ζαριά ως τώρα

Η ζαριά ως τώρα πιάνει εξάρες…

Ο μήνας Φεβρουάριος, ο μήνας της “αγάπης”, μας πήγε πολύ καλά με 2 νίκες και 1 ήττα! Τελευταίος αγώνας για αυτό το μήνα είναι κόντρα στην Aston Villa στην έδρα μας!

Για το μήνα Φλεβάρη έως τώρα έχουμε μαζέψει 6 πόντους, περισσότερους πόντους από τον Οκτώβρη μέχρι το Γενάρη!!!!! Συγκεκριμένα σε 4 μήνες πήραμε 5 πόντους….

Μήπως ο Dyche ξέρει να διαχειριστεί την ομάδα σωστά; Και ας τον αποκαλούμε ξυλοκόπο και παλιάς σχολής προπονητή; Λέω μήπως τα φρου φρου και αρώματα δεν αρμόζουν για τον οργανισμό μας και χρειαζόμαστε ανθρώπους που έχουν το μενταλιτέ να παίζουν με την ψυχολογία των παικτών;

Δεν γίνεται ο McNeil και ο κάθε McNeil (τον αναφέρω γιατί τον “συμπαθώ” πολύ χαχα) να έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο….Κάτι συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια, δεν εξηγείται διαφορετικα!! Άλλη μιαν ερώτηση στον εαυτό μου και σ’ εσάς τους συνοπαδούς μου..Μήπως να τον κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν; Σίγουρα έχει προπονήσει την ομάδα μονάχα 1 μήνα…Αλλά βλέπουμε αποτελέσματα! Και γενικά οι βεντέτες και όλοι οι ξένοι μισθοφόροι δεν έχουν προσφέρει τίποτα τα τελευταία 10 χρόνια!

Επόμενο ματς κόντρα στην Aston Villa, μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση την τρέχον περίοδο… 3 σερί ήττες με Arsenal, Man. City & Leicester. Εκτός έδρας έχει 11 πόντους και γενικά είναι ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε…

Δεν θεωρώ ότι είμαστε αουτσάιντερ, αλλά πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι στα δικά μας θέλω και όχι στα δικά τους. Προσοχή θέλει ο Watkins που είναι ο πρώτος σκόρερ των “villagers”..

Με νίκη θα είμαστε σε καλό επίπεδο σε σχέση με τους αντιπάλους μας για τον υποβιβασμό! Βλέπε Leeds – So’ton, West Ham – Nott’m, Bourn’th – Man. City, Fulham – Wolves….

1 Response

  1. Κωστας

    Θα τη σώσει την ομάδα ο dyche αλλά μέχρι εκεί δεν πρέπει να τον κρατήσουμε κ να γίνουμε μια ομάδα mid table πρέπει να υπάρχει κ κάποια φιλοδοξία.Αυτο που κάνει ο dyche σε σχέση με τον Λάμπαρντ είναι αυτό που είπε ο ίδιος.αναλογα με τη υλικό έχεις παίζεις κ το ανάλογο ποδόσφαιρο.παιρνει ότι καλύτερο έχει να δώσει οποίος παίκτης παίζει. το ρόστερ δεν είναι για εκεί που είναι τώρα βαθμολογικά απλα δεν είχες κανονικό προπονητή είχες ένα σχολιαστή αγώνα παλαιμαχο

αφησε ενα σχολιο