1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Την Δευτέρα το βράδυ εκτός από το παιχνίδι,  έλαβε χώρα η κλήρωση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Έβερτον θα παίξει με την Χαλ Σίτι που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Οι τίγρεις είναι αυτή την στιγμή στην 19η θέση με 21 βαθμούς. Διανύει αυτή την εποχή μια περίοδο φορμαρίσματος καθώς στους τελευταίους 5 αγώνες είναι αήττητη (4 νίκες,1 ισοπαλία). Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Χαλ το MKM Stadium το Σαββατοκύριακο 8-9 /1/ 2022.

Η Χαλ δεν είναι αντίπαλος που αποτελεί φόβητρο. Την σεζόν 2019/20 έπεσε από την Τσαμπιονσιπ. Κατέκτησε την άνοδο και την 1η θέση στην Λιγκ 1  την σεζόν 2020/21. Φέτος ξεκίνησε άσχημα την σεζόν με ένα σερί με 10 αγώνες χωρίς νίκη. Ωστόσο αυτή την στιγμή τρέχει ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα. Το σερί αυτό την έβγαλε από την ζώνη του υποβιβασμού. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσαμπιονσιπ.

Στην προϊστορία, τρείς φορές οι δύο ομάδες έπαιξαν για το κύπελλο Αγγλίας .Το παράδοξο είναι ότι η Έβερτον έχει πάντα πρόβλημα με αντίπαλο την Χαλ στο κύπελλο. Έχει 2 φορές μείνει εκτός θεσμού το 1927 ,μετά από 3 αγώνες. Καθώς και το 1952 όταν ήταν στην ίδια κατηγορία. Η μοναδική φορά που ξεπέρασε το εμπόδιο της, έπρεπε να γίνει και δεύτερο παιχνίδι ήταν μετά από ισοπαλία εκτός έδρας 1-1. Η Έβερτον κέρδισε με 2-1 στο Goodison park και έσπασε την κακή παράδοση. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά η Χαλ να είναι πιο εύκολος αντίπαλος.

 

1 Response

  1. Koukou

    Θα το πάρουμε το κύπελλο….μετά τις διαμαρτυρίες που έγιναν για 27 χρόνια μακριά από τίτλο ήρθε η στιγμή με προπονητή που δεν περιμενες να πάρεις κάποιον τίτλο….καμιά φορά η ζωή είναι ρουφιάνα και στα φέρνει έτσι….και θα το λέμε θυμάστε πως ξεκίνησε η ομάδα με τον Ράφα και μετά έφυγε ο Μπραντς και πήρε τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας ο Ράφα και σου πήρε κύπελλακι….έτσι γράφονται ωραίες ιστορίες για να λέμε….και ζήσαμε εμείς καλά και εκείνοι καλύτερα…,

αφησε ενα σχολιο