1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 Η Liverpool echo σε μακροσκελή άρθρο του ρεπόρτερ της ομάδας, Joe Thomas αναλύει πως η Έβερτον αναμένεται να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 Όπως γράφει ο Thomas, η Έβερτον δεν συζητά πλέον τις μεταγραφές με τις ποδοσφαιρικές αρχές της Πρέμιερ λιγκ. κάτι που έτσι και αλλιώς στην ομάδα το έκαναν σε εθελοντική βάση. καθώς ο σύλλογος φλέρταρε επικίνδυνα με τα οικονομικά όρια. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι συνειδητοποιημένοι, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

 Υπάρχει η πεποίθηση ότι δύο επιθετικοί παίκτες ποιότητας, χρειάζονται για να βελτιώσουν την ομάδα και μπορούν να έρθουν στην ομάδα χωρίς σημαντικά έξοδα. Ο σύλλογος θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την πιθανότητα δανεισμών ή να επικεντρωθεί σε προσεκτικά δομημένες συμφωνίες όπως αυτή του Conor Coady το καλοκαίρι.

 Η Έβερτον αναμένεται να δώσει σημαντική έμφαση στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο και ο σύλλογος είναι πρόθυμος να ακούσει προσφορές για αρκετούς παίκτες. Τα ονόματα των Michael Keane και Yerry Mina αναφέρονται στο δημοσίευμα, που ακόμα αναφέρει μια πρόσφατη δήλωση του Tom Davies στην The Athletic ότι αγαπάει την Έβερτον και την πόλη, αλλά τελικά θέλει να παίξει παιχνίδια, είτε αυτό είναι στην Έβερτον ή κάπου αλλού. Ενδιαφέρον έχει η προσέγγιση του ρεπόρτερ για τον Abdoulaye Doucoure, που πρόσφατα εμφανίστηκε ως μεταγραφικός στόχος της Φούλαμ με τον δημοσιογράφο να λέει ότι ο Abdoulaye Doucoure είπε ότι θέλει να μείνει στην Έβερτον, υπονοώντας ότι δεν πωλείται και παίρνοντας μια γραμμή αντίθετη στο κοινό αίσθημα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ότι ο διεθνής μέσος δεν πολύ υπολογίζεται.

 

 

αφησε ενα σχολιο