1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ

 Τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου σήμερα και η Έβερτον μέχρι στιγμής είναι αποδυναμωμένη, αντί να έχει ενισχυθεί. Πλέον μένουν λίγες ώρες. Στις 01:00 το βράδυ ελληνική ώρα και 11:00 ώρα Αγγλίας κλείνει ίσως το πιο σημαντικό μεταγραφικό παράθυρο των τελευταίων χρόνων.Θα καταφέρει η Έβερτον να ενισχυθεί ποιοτικά στην μάχη για τον υποβιβασμό; Η θα παλέψει με ότι ήδη έχει; Σας μεταφέρουμε όλα τα ονόματα και ότι νεότερο υπάρχει για την ομάδα μας.

Η μια περίπτωση που γράφηκε και συζητήθηκε αρκετά στην Αγγλία, ήταν αυτή του κεντρικού μέσου της Τσέλσι, Conor Gallagher .Για την περίπτωση του διεθνή μέσου η Έβερτον φέρεται να πρόσφερε ακριβώς ότι πήρε απο την Νιουκάστλ για τον Antony Gordon, 40 εκατομμύρια + 5 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την Τσέλσι, αλλά αν του ζητηθεί να φύγει, ο προορισμός που προτιμάει είναι η Νιουκάστλ που επίσης ενδιαφέρεται. Βέβαια υπάρχουν και δημοσιεύματα που γράφουν ότι η Έβερτον δεν έχει καν κάνει πρόταση για τον παίκτη και έχει άλλες προτεραιότητες.

 

Το όνομα που ακούμε πολύ καιρό και έχει ξανάρθει έντονα στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες, είναι αυτό του Σουηδού επιθετικού της Κόβεντρι, Viktor Gyokeres. Η Έβερτον θα πρέπει να δώσει 25 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον 24χρονο Σουηδό επιθετικό, όπως είπε ο δημοσιογράφος Alan Nixon.Ο Nixon ακόμα συμπλήρωσε  «Οι μπλε ουρανοί (παρατσούκλι της Κόβεντρι) έχουν απορρίψει προσφορές για τον επιθετικό τους και δεν θα ενδιαφερθούν εκτός εάν το ποσό φτάσει στην αποτίμησή τους.”

Ένας παίκτης που έχει προκύψει ξαφνικά χθες είναι ο επιθετικός της Ουνιόν Βερολίνου, Sheraldo Becker. Ο 27χρονος έχει πετύχει επτά γκολ στη Bundesliga αυτή τη σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να έχει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα αυτή την σεζόν. Η Ουνιόν είναι δεύτερη στην βαθμολογία μετά από 18 αγώνες, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Ο διεθνής με το Σουρινάμ, Becker έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, το Sky Germany γράφει ότι οι μπλε θα προσπαθήσουν να φέρουν τον Ολλανδό στο Λίβερπουλ.

Η Έβερτον φέρεται να κοιτάει και τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ, Ben Johnson. Ο 23χρονος, μπορεί να παίξει δεξιά αλλά και αριστερά στην άμυνα  λέγεται ότι είναι παίκτης που αρέσει στον, Sean Dyche, λόγω της ευελιξίας του και της εμπειρίας του στην Premier League. Αυτό σύμφωνα με το Football Insider. Φέτος δεν έχει κάνει πολλές συμμετοχές στην Γουέστ Χαμ.

 

 

Ο Kamaldeen Sulemana είναι ένα όνομα που συνεχίζει να συνδέεται με μια πιθανή μεταγραφή στο Goodison Park. Ο δημοσιογράφος David Ornstein του The Athletic είχε αναφέρει ότι η Έβερτον έχει κάνει προφορική πρόταση για τον παίκτη, με το γαλλικό δημοσίευμα να διευκρινίζει ότι ήταν για 19 εκατομμύρια ευρώ [16,7 εκατομμύρια £]. Η Ρεν γράφεται πως έχει κοστολογήσει τον παίκτη στα  25 εκατομμύρια ευρώ.

 

 Φυσικά μέσα στους στόχους που διαβάζουμε είναι και ο 30χρονος Loucas Mooura της Τότεναμ  η ομάδα του Λονδίνου προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί το συντομότερο δυνατό , σύμφωνα με τον Άλαν Νίξον. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο Patreon την Κυριακή (29 Ιανουαρίου) ότι θέλει ένα συμβόλαιο 150.000 λιρών την εβδομάδα.

 

 Η Έβερτον ενδιαφέρεται να υπογράψει τον πανύψηλο (2,01) Νιγηριανό επιθετικό της Γκένκ, Paul Onuachu, με τους μπλε να ξεκινούν συζητήσεις με τον σύλλογο και τους εκπροσώπους του παίκτη χθες το βράδυ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο 28χρονος κάνει μια εκπληκτική σεζόν καθώς σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει πετύχει συνολικά 17 γκολ σε 22 αγώνες.

 

 Άλλο ένα όνομα είναι αυτό του Γκανέζου εξτρεμ, Andre Ayew, σύμφωνα με το 90min. Ο Ayew, πρώην της Σουόνσι και της Γουέστ Χαμ είναι στα 33 του χρόνια και πλέον ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα του Κατάρ Αλ Σαντ και θεωρείται ότι έχει προσελκύσει αρκετό ενδιαφέρον στην Premier League με τις Γουέστ Χαμ, Μπορνμουθ, Σαουθάμπτον και Νότιγχαμ να ενδιαφέρονται επίσης.

 

 

Μέχρι στιγμής δεν διαβάζουμε κάτι νεότερο για τα ονόματα που ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες όπως αυτό του Μαροκινού Hakim Ziyech της Τσέλσι και του Αυστριακού Marko Arnautović της Μπολόνια και του 22χρονου Σενεγαλέζου της μέσου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Iliman Ndiaye.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.

 

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο