1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ DYCHE-SIMMS

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ DYCHE-SIMMS

 Ο Sean Dyche μίλησε μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι για την ισοπαλία και για την συζήτηση που είχε με τον Ellis Simms μέσα στην εβδομάδα.

 Ο Άγγλος τεχνικός είπε: “Το να βρίσκω τρόπους να επηρεάζω το παιχνίδι, είναι μια μεγάλη πεποίθησή μου. Όλοι θα θέλαμε να παίξουμε το όμορφο παιχνίδι, όλοι μαζί με εμένα, αλλά πρέπει να βρεις τρόπους να επηρεάζεις την αντίπαλη ομάδα, να βρεις τρόπους να βάζεις γκολ και να δημιουργείς γκολ και φυσικά να αμύνεσαι. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Νοιώθω ότι ήταν μια πολύ καλή αντεπίθεση σε ένα μέρος όπου είναι δύσκολο να έρθεις και να πάρεις αποτέλεσμα βαθμούς η νίκες. Αυτή η νοοτροπία βελτιώνεται συνεχώς και φαίνεται καθώς προχωρούσε το παιχνίδι. Η ανθεκτικότητα της ομάδας και η επιθυμία της ομάδας να μην επηρεαστεί. Αρχίζουμε να βρίσκουμε έναν τρόπο να μην είμαστε τόσο απογοητευμένοι. Ένα γκολ μπαίνει, καλά, έφυγε. Θα το συζητήσουμε την επόμενη μέρα, όχι όσο συνεχίζεται το παιχνίδι.”

  Ο Dyche επαίνεσε επίσης τον σκόρερ του δεύτερου γκολ, Ellis Simms και αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον επιθετικό στα μέσα της εβδομάδας.Έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει. Ήρθε σε μένα μέσα στην εβδομάδα και με ρώτησε σε τι μπορεί να βελτιωθεί και του είπα, Τι πιστεύεις; Μου έδωσε τέσσερα πράγματα και του είπα, Έχεις δίκιο. Αναλαμβάνει δράση. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, πρέπει απλώς να το κάνουν δικό τους και να το επαναλάβουν και απόψε ήταν ένα καλό παράδειγμα αυτού. Η διάπλαση του  είναι γρήγορος, είναι δυνατός και το χρησιμοποίησε».

αφησε ενα σχολιο