1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ RAFA

Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ RAFA

Γυρίζουμε 15 χρόνια πίσω όταν η Έβερτον του David Moyes, αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ του σημερινού προπονητή μας Rafa Benitez.

Θυμόμαστε συχνά αυτό το αποτέλεσμα, ως την πιο εμφατική νίκη της ομάδας μας, με το καλύτερο ποδόσφαιρο σε ντέρμπι με την Λίβερπουλ, αν και απο τότε έχουν περάσει πολλές σεζόν.Το εντυπωσικό 3-0 σαν σήμερα επι της Λιβερπουλ, ήταν μια απο τις πιο εντυπωσιακές παραστάσεις της ομάδας του Moyes. Μετά το παιχνίδι οι γείτονες μιλούσαν για ταπείνωση και έριχναν ευθύνες στον Rafa Benitez, για την χρησιμοποίηση του ανέτοιμου Garragher.

Πάντως εκείνο το απόγευμα ο Tim Cahill, είχε ανοίξει το σκορ στο 24′. Στο 36′ ο Andy Johnson διπλασίασε το τέρματα της ομάδας μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η κόκκινοι ανέβασαν την απόδοση τους, όμως δε θα κατάφεραν να πετύχουν κάτι. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ξανά ο Johnson που με κεφαλιά, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την Έβερτον στο 90′ . Η επική γκάφα του Reina στο τρίτο γκολ,που αντι για την μπάλα έπιασε το κεφάλι του Johnson  έχει μείνει στην ιστορία. Χρόνια μετά σε λίγο καιρό όταν και θα έρθει το ντέρμπι ξανα ας ελπίσουμε ο Rafa να μην έχει κατεβασμένο το κεφάλι αλλά ψηλά. Θυμηθείτε ξανά τα γκολ στο παρακάτω βίντεο.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PJN7OTh0Eow[/embedyt]

 

1 Response

  1. Giannis

    …..”one day hero” ο Αndrew Johnson εκείνο το απόγευμα ,μπήκε στις καρδιές μας σχηματίζοντας με τα δάχτυλα των χεριών του το σκορ του αγώνα αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου προσωπικού του γκολ στο ντέρμπι.ΤΗΑΝΚS AJ!!!!

αφησε ενα σχολιο