1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ….”ΑΓΙΟ”??

Την απόκτηση του Μαικλ Κιν φαίνεται πως εξετάζουν στη Σαουθαμπτον αλλά με τη μορφή δανεισμού….

Η Σαουθάμπτον προσπαθει να ενισχηθει οσο μπορει για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Είναι κοντά στην απόκτηση του επιθετικού Μίσλαβ Όρσιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θέλει να προσθέσει και έναν ακόμη αμυντικό, στρεφοντας το βλεμμα της προς τον 29χρονο Κιν αφού κρίνουν πως διαθέτει ηγετική ικανότητα και εμπειρία απο την κορυφαία κατηγορία και αυτή τη στιγμή περισσεύει στην ομάδα μας.Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, δειχνει να προτιμα τους Κόνορ Κόαντι και Τζέιμς Ταρκόφσκι από τον Κιν. Έχει παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος και δεν έχει βρεθει βασικος ακόμα.Ο Κιν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για περισσότερα λεπτά συμμετοχής.Η Έβερτον ισως να μην επιθυμεί να αφήσει τον Κιν να μετακινηθεί σε αντίπαλο για τον υποβιβασμό, τουλάχιστον όχι με τη μορφή δανεισμού. Η Σαουθάμπτον θα τον αποκτήσει μόνο με την καταβολή ενός ποσού μεταγραφής.
Κατά ειρωνεία της τύχης, οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στο επόμενο παιχνίδι τους στην Premier League στις 14 Ιανουαρίου. Η Έβερτον είναι 18η στον πίνακα με 15 βαθμούς μετά την ήττα της από την Μπράιτον ενω η Σαουθάμπτον βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω και στον πάτο της βαθμολογίας.Δεν έχουν αλλάξει πολλά για τη Σαουθάμπτον μετά την απόλυση του Ραλφ Χάσενχουτλ και την τοποθέτηση του Νέιθαν Τζόουνς στο τιμόνι της ομαδας. Ο 49χρονος πρώην προπονητής της Λούτον Τάουν έχει υποστεί τέσσερις διαδοχικές ήττες από τότε που αντικατέστησε τον Αυστριακό. Όπως βλέπουμε στην περίπτωση αυτή η αλλαγή προπονητή δε δούλεψε…Στο Μέρσεϊσαϊντ, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά ούτε για τον Φρανκ Λάμπαρντ όμως, με τους οπαδούς να αναρωτιούνται αν μπορεί να κάνει ένα ακόμη θαύμα βοηθώντας την Έβερτον να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο Φράνκ Λάμπαρντ συνεχίζει με την Έβερτον, αλλά βρίσκεται υπό τεράστια πίεση και αν η διοίκηση απλά για ακόμα μια φορά θέλει να βγάλει την ουρά της απ έξω δε θα αργήσει να έρθει η απόλυση του…ελπίζουμε ότι θα στηριχθεί έτσι όπως πρέπει με τουλάχιστον 2-3 προσθήκες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο δίνοντας του χρόνο να αντιστρέψει το κακό κλίμα και να καταφέρει για δεύτερη σερί χρονιά την παραμονή της ομάδας μας στην κορυφαία κατηγορία του κόσμου…

αφησε ενα σχολιο