1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΘΕΛΕΙ VAN DE BEEK

ΘΕΛΕΙ VAN DE BEEK Ο LAMPARD!!

H Έβερτον φαίνεται να μπαίνει σφήνα στη διεκδίκηση του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ…


Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει λάβει το μήνυμα ότι ο όπως όλα δείχνουν νέος προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, τον θέλει στο Γκούντισον Παρκ,
Οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Φαν ντε Μπέεκ δανεικό πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και η Έβερτον και η Κρίσταλ Πάλας διεκδικούν την υπογραφή του.
Η Κρίσταλ Πάλας ισχυριζόταν ότι η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί κατά 90%, αλλά η Έβερτον μπήκε σφήνα για να πάρει τον παίκτη στο Μέρσεϊσαϊντ.Το μήνυμα του Λάμπαρντ ότι θέλει τον Βαν ντε Μπέεκ έχει γίνει σαφές στον διεθνή Ολλανδό.
Η Κρίσταλ Πάλας μάχεται, αλλά δεν προσφέρεται να καλύψει ολόκληρο τον μισθό του Βαν ντε Μπέεκ για τη διάρκεια του δανεισμού.
Υποστηρίζεται ότι με την Έβερτον να πιέζει έντονα τις τελευταίες ώρες το κυνήγι του Ολλανδού μπορεί να τελειώσει σύντομα.
Ο Βαν ντε Μπέεκ δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο Ολντ Τράφορντ φέτος, ενώ η αλλαγή προπονητή στον σύλλογο δεν βοήθησε την κατάστασή του.
Έτσι λοιπόν ο Φαν ντε Μπέεκ φαίνεται ότι θα αλλάξει παραστάσεις πριν κλείσει το χειμερινό παράθυρο των μεταγραφών, αλλά μένει να δούμε αν η επιλογή του  θα είναι το Λονδίνο ή το Μέρσεϊσαϊντ.

αφησε ενα σχολιο