1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κάτι φαίνεται να αλλάζει

Κάτι φαίνεται να αλλάζει πάνω από τον ουρανό του Λίβερπουλ….

Μετά από 2 ολάκαιρες εβδομάδες επέστρεψα δριμύτερος στα τετριμμένα της ομάδας μας!

Έχουμε και λέμε, νίκη με Arsenal, νίκη με Leeds, νίκη με Brentford… Μέσα σε 7 αγωνιστικές έχουμε πάρει 11 βαθμούς, όταν σε 21 αγώνες μαζέψαμε συνολικά 15 βαθμούς!

Τελικά σε όσους ήταν υπέρ του κύριου Lampard τι έχουν να μας πουν; Και δυστυχώς ήταν πάρα πολύς κόσμος των Evertonians που έλεγε να μείνει! Τελικά το κλίμα άλλαξε για τα καλά! Ο Dyche με το ίδιο ρόστερ του Lampard χωρίς ούτε μία προσθήκη, οδηγεί την ομάδα από την αποφυγή της ξεφτίλας (υποβιβασμός) στο βωμό της επιτυχίας!

Βλέπω παίκτες που πριν σέρνονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τώρα βγάζουν φωτιές… Πράγματα που δεν χωράνε καμία λογική! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλαξε τόσο πολύ, γιατί η ομάδα είναι η μέρα με τη νυχτα! Ίδιο ρόστερ, βέβαια ο προσανατολισμός της ομάδας μας είναι εντελώς αμυντικογενής. Αλλά ποιος χε…κε μπροστά στο βωμό των βαθμών άλλωστε!

Τις τελευταίες μέρες έχει τύχει να συνομιλήσω με αρκετούς βρετανούς φιλάθλους (η εργασία μου είναι ακριβώς απέναντι από παμπ) που γνωρίζουν τι ομάδα υποστηρίζω και το μόνο που μου λένε είναι το πόσο άσχετος ήταν ο Lampard ως προπονητής. Όχι ότι ο Dyche είναι ο καλύτερος προπονητής του νησιού, ΟΜΩΣ είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά τη λίγκα!

Και μιλάμε για οπαδούς της United, Chelsea, City, Arsenal… Φυσικά μέσα από τις άπειρες συζητήσεις που έχουμε κάνει περί αγγλικού ποδοσφαίρου μου έδειξαν το πόσο θα φτωχύνει αν υποβιβαστεί η ομάδα μας!

Αυτό ήταν μια παρένθεση από άγγλους ανθρώπους που ζουν Ελλάδα και βλέπουν εντελώς διαφορετικά το ποδόσφαιρο σε σχέση με τους Έλληνες φιλάθλους.

Επειδή δεν θέλω να το παίξω υπερόπτης και να πω ότι σας τα έλεγα για τον Lampard, ήμουν από τους πρώτους που είχα αποδεχτεί τον υποβιβασμό της ομάδας μας…. Βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια, έχω αρχήσει και γουστάρω έτσι όπως παίζουμε, το ότι έχουμε γίνει ομάδα με αρχ…ια, ομάδα δυσκολοκατάβλητη, ομάδα που παίζει για το εμείς και όχι για το εγώ. ΟΜΑΔΑ τελοσπάντων…

Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν το μέλλον μας στην κατηγορία, αναλυτικά για τις ομάδες που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού θα αναφερθώ άλλη φορά!!

Αυτό που είδα τις προάλλες στην εκπνοή με τον Simms να βάζει το γκολ της ισοφάρισης, υπό άλλες συνθήκες δε νομίζω να κυνηγούσαμε το παιχνίδι, αλλά με τον Dyche το φτάσαμε ως το τέλος!

Ναι καλό είναι να σταθεροποιηθούμε σε έναν αξιόλογο προπονητή που να μπορεί να κουμαντάρει τα αποδυτήρια μας, μακάρι αυτός να είναι ο Dyche που θα φέρει την άνοιξη στην ομάδα μας! Άνθρωπος που εμπιστεύεται πιο πολύ τους γηγενείς παίκτες από τους ξένους μισθοφόρους!

αφησε ενα σχολιο