1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Δεν ήταν και λίγα τα περιστατικά που συνέβησαν χθες στο Goodison park. Οι οπαδοί της Έβερτον είναι πλεόν εκτός εαυτού. Μονό αν δούμε αναλυτικά τι συνέβη στο περιθώριο του ντέρμπι θα καταλάβουμε ότι η κατάσταση είναι πρωτοφανής. Για τα δεδομένα της ομάδας

  • Πριν το παιχνίδι αναρτήθηκε ξανά ένα πανό που έκανε την πρώτη του εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ. “We demand nil satis nisi optimum its about time our club did too”

  • Όταν η μεγάλη οθόνη εστίασε στους Bill Kenwright, Denise Barrett-Baxendale και Marcel Brands. οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες από όλο το γήπεδο. Με την κάμερα να αλλάξει γρήγορα πλάνο από τους σκηνοθέτες.

  • Όταν η Λίβερπουλ σημείωσε το τέταρτο γκολ της, το σύνθημα «Απολύστε την διοίκηση» δόνησε στην εξέδρα της Gwladys street.

  • Ένας οπαδός πήδηξε μετά το τέλος του παιχνιδιού από την εξέδρα της Gwladys street για να επιπλήξει ορισμένους παίκτες που προσπαθούσαν να χειροκροτήσουν τους οπαδούς.

  • Ο Kenwright και ο Brands παρενοχλήθηκαν από οπαδούς της ομάδας. Με τον Brands να δείχνει σοκαρισμένος από την διάθεση ενός οπαδού που κινήθηκε εναντίον του σε δύο περιπτώσεις.

Ο Farhad Moshiri δεν ήταν στο Goodison Park χθες. Αν ήταν, θα ένιωθε και αυτός την οργή των οπαδών. Όπως γράφει η Liverpool Echo, θα είναι για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Άρσεναλ. Αν και αγνόησε τα συναισθήματα πολλών οπαδών για να διορίσει τον Rafa Benitez το καλοκαίρι. Στο παρελθόν, είχε ακούσει τους Εβερτονιανς για να διαμορφώσει τις αποφάσεις του. Αυτή την στιγμή οι Εβερτονιανς είναι έξαλλοι. Μένει να δούμε αν θα τους ακούσει ξανά και τι πορεία θα ακολουθήσει.

αφησε ενα σχολιο