1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Καλώς τις αλεπούδες

Καλώς τις αλεπούδες

 Μετά από 3 σερί αρνητικά αποτελέσματα, σπάσαμε το γόρδιο δεσμό με τη νίκη μας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και μία ισοπαλία με τη Φούλαμ όπου μας έδωσαν χαρά οι ομάδες του Λονδίνου. Και τώρα προτελευταία αγωνιστική πριν την ανάπαυλα για το Μουντιάλ κόντρα στη Λέστερ πάμε να το διευρύνουμε.

 Μία Λέστερ που δεν τρομάζει, μία Λέστερ που δεν έχει τίποτα από τα παλαιά κατάλοιπα του πρωταθλητισμού, μία Λέστερ που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού παίζοντας με Θεούς και δαίμονες για να σώσει το τομάρι της και να μην υποβιβαστεί.

 Μετά την επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες αν υπολογίσουμε ότι πριν από αυτό ήταν 6 ήττες!!!!! και 1 ισοπαλία.

 Γενικά δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε. Η Λέστερ είναι σε φόρμα δεν αντιλέγω, αλλά εκτός έδρας έχει 6 ήττες και 1 νίκη. Δεν το λες και επιτυχία, η οποία νίκη ήρθε από τη Γούλβς (1 θέση πιο κάτω της).

 Οι απουσίες μας γνωστές και θα επιστρέψουν μετά το Μουντιάλ πια, όσον αφορά τη Λέστερ οι παίκτες που θα λείψουν είναι οι Μπέρταντ και Περέιρα.

Οι αναμετρήσεις μας στα τελευταία 5 παιχνίδια μας στο Γκούντισον Πάρκ είναι 2-2-1.

Λογικά η 11δα μας θα αποτελείται από τους: Πίκφορντ – Πάτερσον, Κόαντι, Ταρκόφσκι,Μικολένκο – Ιγούομπι, Γκέιγ, Ονανά – Γκόρντον, Κάλβερτ Λιούν και Γκρέι

Πάμε να κλείσουμε την έως τώρα αγωνιστική με νίκη πριν τις διακοπές!

αφησε ενα σχολιο