1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ LAMPARD ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ LAMPARD ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 Καμπανάκια προς όλους μετά την βαριά ήττα στο φιλικό με την Μινεσότα, χτύπησε ο Frank Lampard. Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του στο τέλος των δηλώσεων του αφήνει μια αιχμή ότι η ομάδα χωρίς ενίσχυση δεν είναι ανταγωνιστική.

 “Οι παίκτες στα αποδυτήρια πρέπει να καταλάβουν ότι είχαν πολύ κακή απόδοση ατομικά και συλλογικά. Οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν και να καταλάβουν ότι ήμασταν σε μια μάχη για τον υποβιβασμό για ένα μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν. Είχαμε μια καταπληκτική βραδιά (κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας) και μια καταπληκτική πορεία αλλά, μόλις τελείωσε, το έβαλαν για ύπνο πολύ γρήγορα, αλλά, ήμασταν σε αυτόν τον αγώνα (για τον υποβιβασμό) για έναν λόγο. Και αν δεν θέλουμε να βρεθούμε ξανά σε αυτή την κατάσταση, οι παίκτες πρέπει να είναι καλύτεροι και εγώ να είμαι καλύτερος. ”

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Lampard άφησε αίχμές για τις μεταγραφές και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας “Ως ομάδα (το παιχνίδι της Μινεσότα) ενίσχυσε την κατάσταση όσον αφορά το τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα, γιατί πρέπει να είναι πιο δυνατή από αυτήν που είδαμε απόψε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Από την περασμένη σεζόν, χάσαμε έναν μεγάλο παίκτη τον Richarlison του ευχόμαστε να είναι καλά, αλλά ο σύλλογός μας συνεχίζει. Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα κενό στην επίθεση, είμαστε λίγοι σε αριθμούς εκεί. Επίσης, είναι πράγματα (θέσεις) που θέλω να ενισχύσω και μπορώ να είμαι ειλικρινής σε αυτό, γιατί ένας σύλλογος όπως η Έβερτον πρέπει να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα.”

αφησε ενα σχολιο