1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. “ΚΛΕΙΔΩΣΕ” ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

“ΚΛΕΙΔΩΣΕ” ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

 Η ‘Εβερτον ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την κατασκευάστρια εταιρία του γηπέδου, Laing O’Rourke που “κλειδώνει” το κόστος κατασκευής για τον σύλλογο, εμποδίζοντας έτσι την ομάδα από οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση από την άνοδο των τιμών, όπως συνέβη παλιότερα με το Wembley και το γήπεδο της Τότεναμ.

 Μετά την επίτευξη της συμφωνίας το συνολικό κόστος του αναμένεται να κλειδώσει στην τιμή που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, δηλαδή περίπου στα 500 εκατομμύρια λίρες. Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, με τις τιμές στα προϊόντα παγκοσμίως να οδεύουν συνεχώς προς τα πάνω, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι μια εντυπωσιακή συμφωνία του μεγαλομετόχου της ομάδας Farhad Moshiri  που εξασφαλίζει ότι το γήπεδο θα ολοκληρωθεί στο προσυμφωνημένο κόστος.

 Ο ρεπόρτερ της Έβερτον στην Liverpool echo, Adam Jones διαβεβαίωσε κάποιο φίλο της ομάδας στο Q&A της Echo και για άλλα ευχάριστα νέα που πιθανότατα συνδέονται με την συμφωνία που γράψαμε παραπάνω πως έχει ήδη ανακοινωθεί. O Adam Jones έγραψε: «Όσον αφορά τη χρηματοδότηση του γηπέδου, τα χρήματα είναι απολύτως εκεί δεν υπάρχει αμφιβολία.Έχει βρεθεί  ένας αριθμός ιδιωτών επενδυτών και ο σύλλογος πλησιάζει στην ανακοίνωση αυτής της συμφωνίας, εν τω μεταξύ υπάρχουν ακόμη σημαντικές επενδύσεις από τον Farhad Moshiri».

αφησε ενα σχολιο