1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κοντά σε άλλη μία

Κοντά σε άλλη μία μεταγραφή.

Μετά την αποκτηση του Vitaliy Mykolenko η ομάδα μας βρίσκετσαι κοντά στην απόκτηση ένας ακόμη ποδοσφαιριστή, του Nathan Patterson από τους Glasgow Rangers.

Ο Rafael Benitez δήλωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, παίκτες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα, και οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά έχουν σκοπό να κλείσουν τα θέματα αυτά όσο το δυνατόν νωρίτερα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Λίγες ώρες λοιπόν έπειτα από το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους με τη Brighton and Hove Albion, υπάρχει έντονη φημολογία που έρχεται από πολλές πηγές, σε Αγγλία και Σκωτία, πως η Everton έχει έρθει σε συμφωνία με τους Rangers για τη μεταγραφή του Nathan Patterson, ενός παίκτη που είχε απασχολήσει την ομάδα μας έντονα και το καλοκαίρι που πέρασε.

Πρόκειται για έναν δεξιό οπισθοφύλακα, 20 ετών(16/10/2001), που έκανε ντεμπούτο με τους Gers το 2020 και πλέον μετρά 27 συμμετοχές συνολικά, ενώ έχει σκοράρει και δύο φορές(δύο περισσότερες από τον Tony Hibbert), ενώ έχει και 6 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας, με την οποία έχει σκοράρει μία φορά.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος, εκτιμάται στη Σκωτία πως, θα έχει λαμπρή καριέρα και γίνονται συγκρίσεις με τον Tierney της Arsenal.

Το καλοκαίρι υπήρξε μία φήμη πως η Everton είχε καταθέσει πρόταση £5m που όμως δεν έγινε δεκτή, ωστόσο φαίνεται πως οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε ένα διπλάσιο ποσό, συν κάποια μπόνους.

αφησε ενα σχολιο