1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 3-1 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 3-1 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ)

 Η νίκη επί της Άρσεναλ ήταν τελικά μόνο μια καλή παρένθεση στα προβλήματα της ομάδας. Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με 3-1 σπάζοντας μια παράδοση που κρατούσε από το 1994. Μία παράδοση που ήθελε την Έβερτον να παίρνει πάντα βαθμό η βαθμούς στο Selhurst Park.

 Στο πρώτο ημίχρονο η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε πολύ καλά και έδειχνε η ομάδα που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από την αρχή. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο πρώτο τέταρτο είχαν ήδη 3 αρκετά καλές ευκαιρίες. Ο Ayew στο 7′ είχε τετ α τετ που απέκρουσε ο Pickford. Ο Zaha στο 12′ ένα καλό σουτ που ομοίως έσωσε ο Άγγλος τερματοφύλακας. Στο 15′ Ο Gallagher εκτέλεσε ένα φάουλ που επίσης έπιασε ο Pickford. Μετά το πρώτο τραγικό τέταρτο που η Κρίσταλ Πάλας έπαιζε μονότερμα την ομάδα μας, οι παίκτες της Έβερτον κάπως ξύπνησαν. Δύο καλά σουτ του Gray  (16′ και 31′ ) απέκρουσε σταθερά ο Guaita. Στο 32′ ο Godfrey έκανε μια όμορφη κούρσα επιχείρησε και την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Gomez που πλάσαρε αλλά απέκρουσε σταθερά ξανά ο τερματοφύλακας της Πάλας. Στο 40′ ήρθε το πρώτο γκολ των Λονδρέζων μετά από ένα τραγικό λάθος του Gray που έστρωσε την μπάλα στο Ayew εκείνος βρήκε τον Gallagher μέσα στην περιοχή που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον ξεκίνησε ξανά νωχελικά. Στο 62′ αναπόφευκτα ήρθε το δεύτερο γκολ της Κρίσταλ Πάλας από στημένη φάση. Όταν μετά από κόρνερ ο Tomkins μόνος του στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε το 2-0.  Η ομάδα μας ξύπνησε μετά το δεύτερο γκολ πίεσε την Κρίσταλ Πάλας και έφτασε σε ένα γκολ μετά από ένα σουτ του Doucoure που κόντραρε, ο Rondon έκανε την προβολή από κοντά και μείωσε για την ομάδα μας.  Στο 85′  Gordon  έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ξεκίνησε μια ωραία κούρσα από τα δεξιά, έπαιξε το 1-2 με τον Townsend συνέχισε την κούρσα του και σούταρε με τον Guiata να αποκρούει. Δυστυχώς ούτε ο Rondon αλλά ούτε ο Doucoure κατάφεραν αν στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες της ομάδας μας το έκανε ο Gallagher στις καθυστερήσεις. Ο Gallagher εκμεταλλεύτηκε ένα βιαστικό φάουλ του Coleman και έξω από την περιοχή δοκίμασε ένα άπιαστο σουτ που πήγε στην γωνία του Pickford.

 Σε ατομικό επίπεδο μόνο ο Godfrey ήταν καλός αν δεν είχε το τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ θα ήταν και ο Gray.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ- ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο