1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κ.Π.Ρ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2-2

Κ.Π.Ρ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2-2 πεν. 8-7 (ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΕΛΟΣ)

Μια κάκιστη αμυντικά Έβερτον έμεινε εκτός λιγκ καπ απο την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.

  Σε ένα πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι που μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχε καλό ρυθμό με πολλές φάσεις και γκολ. Η Έβερτον ήταν αστεία αμυντικά αλλά καλή επιθετικά. Μετά απο δύο καλές φάσεις με ένα σουτ του Austin που έφυγε άουτ και ένα του Gordon που απέκρουσε o Dieng, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Austin εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Begovic και άνοιξε το σκορ απο κοντά. Η Έβερτον έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ. Βγήκε στην επίθεση είχε 2 άστοχα σου του Gomez και ένα τετ α τετ του Iwobi που απέκρουσε ο Dieng.

 Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 30′ όταν ο Townsend έκανε μια ψηλοκρεμαστή διαγώνια πάσα μέσα στην περιοχή, που ο Digne με απευθείας σουτ μετέτρεψε σε γκολ. Δυστυχώς το 1-1 δεν κράτησε για πολύ. Η δεξιά πλευρά της άμυνας με Kenny στα πλάγια και Holgate αλλά και τον Davies που βρισκόταν μπροστά τους έδειχνε πολύ αδύναμη για να συγκρατήσει τις επιθέσεις της ΚΠΡ.  Σε μια σέντρα του Chair ο Austin κέρδισε ξανά στον αέρα και σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βρήκε γρήγορα γκολ. Μετά απο ένα κόρνερ ο Townsend βρέθηκε στο κέντρο της εστίας και ισοφάρισε το παιχνίδι. Όμως δυστυχώς απο εκεί και μετά η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει γκολ κάποιες προσπάθειες των Rondon (51′),Davies (54′) και Keane που πέρασε σαν αλλαγή έφυγαν άουτ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν δώθηκε πέναλτι σε ανατροπη του Doucoure μεσά στην περιοχή. Μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι μια και παράταση πλέον δεν υπάρχει.

 Στα πέναλτι παρά τα εύστοχα 7 για την ομάδα μας, οι Begovic που δεν κατάφερε να πιάσει κανένα πέναλτι και ο Davies που έχασε το τελευταίο, ήταν οι μοιραίοι για την ομάδα μας.Μαζί με τους Holgate, Kenny, Godfrey συμπληρώνουν μια πεντάδα πολύ κατώτερη των προσδοκιών σήμερα. Αν θέλουμε να βρούμε κάτι θετικό είναι η απόδοση του Antony Gordon. Μαζί με τον Townsend οι καλύτεροι της ομάδας μας. Λάθος του Benitez που δεν ξεκίνησε ένα ψηλό κορμί για να αντιμετωπισει τον Austin, σαν τον Mina η έστω τον Branthwaite. Ο μήνας του μέλιτος πέρασε για τον Ισπανό και αν δεν έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα η δυσφορία του κόσμου θα μεγαλώνει.

Συνθέσεις- Στατιστικά- Βαθμολογία παικτών

 Στιγμιότυπα

αφησε ενα σχολιο