1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Η FAKE

ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Η FAKE NEWS?

 Μετά το δημοσίευμα των Financial Times για πιθανή πρόταση εξαγοράς της Τότεναμ από την MSP , οικονομικές πηγές στις ΗΠΑ αναφέρουν σύμφωνα με την Liverpool echo, ότι οι συνομιλίες δεν έχουν διακοπεί και ότι το ενδιαφέρον για την αγορά ενός μειοψηφικού μεριδίου της ομάδας, συνεχίσει να υφίσταται. Με τους φίλους της ομάδας να παραμένουν μπερδεμένοι για το ποιο δημοσίευμα θα πρέπει να πιστέψουν.

 Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο του Λίβερπουλ το ενδιαφέρον της MSP Sports Capital, συνεχίζει να υφίσταται καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται σε διάλογο με τον μεγαλομέτοχο και τους εκπροσώπους του, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Deloitte και ο στρατηγικός σύμβουλος Matthew Hammond, ο οποίος έχει δεσμευτεί σε προσωπική βάση από τον Moshiri.

 Η ιστορία των Financial Times γύρω από μια πιθανή συμφωνία εξαγοράς για την Τότεναμ αντιμετωπίστηκε με κάποια έκπληξη στην Έβερτον. Περαιτέρω συνομιλίες, σύμφωνα με πηγές στις ΗΠΑ, είχαν προγραμματιστεί και έγινε κατανοητό ότι η MSP έχει την επιθυμία να συνεχίσει τις συνομιλίες για μια συμφωνία για την απόκτηση μεριδίου του συλλόγου. Οποιαδήποτε συμφωνία για την Έβερτον είναι σχεδόν βέβαιο ότι η MSP θα έχει εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο, με δύο θέσεις κάτι που θεωρείται κάτι ότι έχει συζητηθεί. Οι MSP είναι ενεργοί επενδυτές και επιδιώκουν να έχουν ισχυρή συμβολή όσον αφορά την κατεύθυνση των περιουσιακών στοιχείων στα οποία επενδύουν.

  Μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε ειδικοί επί των οικονομικών θεμάτων η καλύτερη πιθανότητα είναι η MSP να συμμετέχει στην Έβερτον, αν και μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η εξαγορά της Τότεναμ δεν φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο σε αυτό το σημείο, και αν είναι πρόθυμοι να συγκεντρώσουν τα σωστά χρήματα, φαίνεται πιθανό η Έβερτον να είναι μια πιο ρεαλιστική επιλογή. Πολλοί οπαδοί ελπίζουν ότι πιθανή εξαγορά έστω μειοψηφικού μεριδίου μετοχών θα είναι η αρχή μιας διαδικασίας που θα απομακρύνει τον Farhad Moshiri από τον σύλλογο μαζί με το αντιδημοφιλές διοικητικό συμβούλιο

αφησε ενα σχολιο