1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΈΒΕΡΤΟΝ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΈΒΕΡΤΟΝ 3-0 (ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ)

Με μια απογοητευτική εικόνα μιας ομάδας που δεν έδινε την αίσθηση ότι ήθελε να το παλέψει. Η Έβερτον έχασε με κάτω τα χέρια με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι.

 Στο πρώτο ημίχρονο η Έβερτον δεν έδειχνε την παραμικρή διάθεση να βγει από την περιοχή της. Απόλυτα συμβιβασμένη με μια μοιρολατρική και ηττοπαθή νοοτροπία. Δεν εκδήλωσε παραπάνω από 3 επιθέσεις σε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Σαν μην έφταναν όλα αυτά έχασε και πολύ νωρίς τον Gray που τραυματίστηκε.Ο δε Rafa Benitez έδειχνε μάλλον ικανοποιημένος από την άθλια εικόνα της ομάδας. Μια και όποτε η κάμερα μας εστίασε εκείνος ήταν καθισμένος στην καρέκλα του. Το μόνο που έμοιαζε να του λείπει ήταν η πίτσα και η μπύρα για να απολαύσει το παιχνίδι. Όπως ήταν λογικό η Μάντσεστερ Σίτι απείλησε 1-2 φορές. Δεν πήρε ένα πέναλτι που εκβίασε ο Sterling. Την τρίτη φορά που απείλησε με μια υπέροχη ασίστ του Cancelo στην πλάτη της άμυνας ο Sterling άνοιξε το σκορ.

 Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τουλάχιστον μια Έβερτον να τολμάει να βγει από την περιοχή της. Ειδικά μετά το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι ένα υπέροχο σουτ του Rodri στο 55′. Φυσικά ήταν φλύαρη, αργή στις μεταβιβάσεις και στην τελική προσπάθεια αλλά τουλάχιστον ήταν ανεκτή. Σε σχέση με την άθλια εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδειχνε να κάνει και λίγο συντήρηση εν όψει του ντέρμπι με την Παρί για το Champions league. Σχεδόν αβίαστα έφτασε σε ένα τρίτο γκολ στο 86′ με τον Bernardo Silva. Αξίζει να αναφέρουμε την πρώτη συμμετοχή σε αγώνα της Πρέμiερ λιγκ του Tyler Onyango.

 Σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να σταθούμε μόνο στην φιλοτιμία του αρχηγού Seamus Coleman. Δυστυχώς ο 33χρονος αρχηγός είναι ο μοναδικός που βγάζει το πάθος που πρέπει.

Στατιστικά -Συνθέσεις- Βαθμολογία παικτών

Στιγμιότυπα

 

 

αφησε ενα σχολιο