1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ

 Λίγες μέρες πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος οι στόχοι της Έβερτον μοιάζουν λίγοι. Γεγονός που γενικότερα προκαλεί κάποια απορία, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι αρνητικό.

 Έχουμε συνηθίσει μεταγραφικές περιόδους με τους φερόμενους μεταγραφικούς στόχους που διαβάζουμε να ξεπερνάνε τα 20 και να φτάνουν ακόμα και στα 30 ονόματα. Αντίθετα φέτος βλέπουμε μια σχετική ηρεμία, κυρίως διαβάζουμε για τους Victor Gyokeres, Brereton Diaz και Ιsmaila Sarr, μάλιστα κανείς από αυτούς δεν μοιάζει εύκολο να αποκτηθεί. Η έλλειψη ονομάτων είναι δύσκολο να ερμηνευτεί την συγκεκριμένη στιγμή και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Kevin Thelwell όπως και ο Frank lampard γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η Έβερτον έχει ανάγκη από ποιοτικές προσθήκες. Με τον προπονητή της ομάδας μας να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο ότι η ομάδα θα ψάξει για δανεισμούς ποιοτικών παικτών.

 Υπάρχει ένα όνομα που διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες , σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έβερτον θέλει να τον αποκτήσει με δανεισμό. Πρόκειται για τον Σουηδό εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Anthony Elanga. Ο 20χρονός Elanga είναι από παιδί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την σεζόν 2020/21 ο Σόλσκιερ του έδωσε τις πρώτες του 2 συμμετοχές στην Πρέμιερ λιγκ. Πέρυσι ήταν η σεζόν της καθιέρωσης για τον νεαρό εξτρέμ που πήρε 21 αγώνες στην Πρέμιερ λιγκ τους 14 ως βασικός σκόραρε 2 γκολ και είχε 2 ακόμα ασίστ. Έχοντας ακόμα κάποιες συμμετοχές στο κύπελλο και στην Ευρώπη έκλεισε την σεζόν με 27 συμμετοχές και 3 γκολ.Ακόμα πέρυσι ήταν η σεζόν που χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Σουηδίας . Όμως η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως περίμενε ο νεαρός. Μπορεί να έχει 10 συμμετοχές στην Πρέμιερ λιγκ αλλά η έλευση του Βραζιλιάνο Antony έχει περιορίσει αισθητα τον χρόνο συμμετοχής του. Κάτι που δεν αρέσει στον νεαρό που θεωρεί ότι η έλευση αρκετού χρόνου συμμετοχής επηρεάζει την εξέλιξη του. Ο Frank Lampard είναι μάλλον θετικός στην απόκτηση του και με δεδομένο το ενδιαφέρον για παίκτη στα άκρα μοιάζει μια προσιτή περίπτωση. Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο whoscored αλλά και ένα βίντεο με highlights από την καριέρα του.

αφησε ενα σχολιο