1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΕΤΑ ΤΟΝ LAMPARD ΠΟΙΟΣ;

ΜΕΤΑ ΤΟΝ LAMPARD ΠΟΙΟΣ;

 Η απόλυση του Frank Lampard είναι πλέον επίσημο γεγονός. Στο greektoffees θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση στα πρώτα ονόματα που διαβάζουμε, βλέπουμε αναλυτικά αυτούς που είναι δύσκολο ως απίθανο να έρθουν,τους προσιτούς και τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται. Εστιάζοντας σε κάποια θετικά και αρνητικά για κάθε προπονητή.

ΟΙ ΑΠΙΑΣΤΟΙ

Mauricio Pochettino: Ίσως αν ήταν η Έβερτον 10 θέσεις πάνω στην βαθμολογία να το συζητούσαμε, τώρα δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τόσο έντονα, σε ένα κομβικό σημείο στην καριέρα του. Με μια ομάδα που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Ακόμα και αν του στρωθεί ένα χαλί με λεφτά μπροστά του, Όμως σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν λεφτά.

David Moyes: Μόλις μας κέρδισε πριν 3 μέρες και έβγαλε μια φτιαγμένη από αυτόν ομάδα από την δύσκολη θέση γιατί να ξαναμπεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση; Μην ακούσω κανένα παλαβό ότι αγαπάει την Έβερτον.

Thomas Frank: Εξαιρετικός προπονητής η δουλεία του στην Μπρέντφορντ είναι υποδειγματική, ανέβασε την ομάδα κατηγορία, την καθιέρωσε και τώρα σιγά σιγά την ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά. Δεν βλέπω λόγο να φύγει από την απόλυτη οργάνωση για να έρθει στο χάος.

 

ΟΙ ΠΡΟΣΙΤΟΙ

Sam Dyche : Τικάρει πολλά κουτάκια στην κλασική Αγγλική αντίληψη της διοίκησης και ειδικά του Bill Kenwright, που χρόνια τώρα τον προμοτάρει. Είναι Άγγλος,τύπος ειδικός αποστολών, με μια παλιομοδίτικη νοσταλγική αντιμετώπιση του ποδοσφαίρου και με ένα σίγουρο παράσημο το ότι κατάφερνε να σώζει κάθε χρόνο το φαβορί για υποβιβασμό Μπέρνλι. Όμως τα υπέρ του σε πολλούς μοιάζουν μειονεκτήματα, μάλλον δεν είναι προπονητής που πολύ αρέσει στον Μοσιρι. Ενώ υπάρχει μια παράδοση που θέλει το πρώτο φαβορί συνήθως να μην παίρνει την θέση.

Wayne Rooney : Εδώ τα πράγματα είναι λιγάκι περίεργα, ο Rooney είναι ήδη προπονητής στην DC United αλλά η σεζόν έχει τελειώσει στις Η.Π.Α, με την καινούργια να αρχίζει σε λίγες μέρες.  Ίσως να καταφέρει να εμπνεύσει τους παίκτες και να βγάλει μια καλύτερη ψυχολογία, στα θετικά του ότι πάλεψε με απίστευτο πάθος μια φθηνη και χωρίς μπάτζετ ομάδα και αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών, ίσως και να είχε σώσει την Ντέρμπι πέρυσι στην Τσάμπιονσιπ. Μια Ντέρμπι που πέρυσι μεταγραφικά ήταν πολύ χειρότερα από εμάς. Έχει φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς στην ομάδα και αυτό ίσως είναι διχαστικό και στις Η.Π.Α απογοήτευσε με την DC United έχοντας μια τραγική πορεία χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την ποιότητα της ομάδας.

Dungan Ferguson: Είναι πραγματικός οπαδός της ομάδας και η ψυχολογική ένεση είναι σίγουρη. Ξέρει καλά τους περισσότερους παίκτες αλλά μέχρι εδώ δεν βρίσκεις άλλα θετικά. Είναι άπειρος, δεν έχει θητεία πέρα από υπηρεσιακός στην ομάδα μας σε κανένα πάγκο. Η αίσθηση μου είναι ότι πάλι θα ακουστεί πάλι θα δώσει συνέντευξη για την θέση και πάλι θα απορριφθεί στο τέλος. Εκτός αν έρθει σαν βοηθός.

Marcelo Bielsa: Ένας πραγματικός καθηγητής με άριστες γνώσεις και σοβαρή κατάρτιση πάνω στο ποδόσφαιρο που μπορεί να βελτιώσει τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Κάτι που είναι σημαντικό με το ρόστερ που υπάρχει. Γράφεται ότι υπάρχουν ήδη επαφές και πως ο Μοσιρι έχει καλή άποψη για αυτόν, Όμως δεν ξέρει καλά την γλώσσα, είναι ιδιόρρυθμος έχει φύγει μαλωμένος απο πολλές ομάδες που προπόνησε και με το προσωνύμιο τρελός, φτάνει για να σκεφτείς ότι ίσως είναι παρακινδυνευμένο να έρθει.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Sam Allardyce:  Κάποιοι λένε είναι η ενσάρκωση του αδικημένου μια και η 8η θέση για εκείνη την Έβερτον δεν εκτιμήθηκε λένε. Πλέον έχει ρίξει ομάδα και είναι ενάμιση χρόνο άνεργος και ο κόσμος δεν τον θέλει. Να επιστρέψει ο Allardyce στην Έβερτον μπορεί να είναι σαν αν παίζεις με σπίρτα μέσα σε πυριτιδαποθήκη.

Marcelino García Toral: Έχει παρουσιάσει έργο σε πολλές ομάδες στην Ισπανία ειδικά στην Βαλένθια και την Αθλετικ Μπιλμπάο. Όμως σε αυτή την κατάσταση της ομάδας να έρθει ένας προπονητής χωρίς καμία αντίληψη της Πρέμιερ λιγκ, είναι μάλλον κάτι που δεν θα δοκιμάσει η διοίκηση όσο καλός και να είναι.

Nuno Espirito Santo: Ίσως τις επόμενες μέρες να ανεβεί ξαφνικά αν η σχέση του με τον Thelwell είναι καλή.Έφτασε αρκετά κοντά στην ομάδα μας πριν να έρθει ο Rafa Benitez αλλά η εμμονή του να θέλει αποκλειστικά το δικό του προσωπικό και να μην θέλει τον Dungan Ferguson οδήγησε σε ναυάγιο. Aν έρχονταν τότε ίσως να μην φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο. Πήγε στην Τότεναμ και έφυγε γρήγορα. Δεν μοιάζει για προπονητής που μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα.

 

 

1 Response

  1. Κωστας

    Πιο πιθανά dyche η hasenhuttl. Bielsa ριψοκίνδυνο παρότι προπονηταρα αλλά για άλλες συνθήκες με καλύτερο ρόστερ.marcelinio πολύ καλός αλλά δεν νομίζω να θέλει να έρθει τώρα με αυτά τα χάλια.Moyes η καλύτερη επιλογή αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Rooney για καμία μπυραρία

αφησε ενα σχολιο