1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΣΤΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ;

Πέρασαν 23 μήνες από τότε που η Έβερτον είχε επισκεφτεί του Highbury stadium στο Φλίτγουντ της Βορειοδυτικης Αγγλίας για να  αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και σε λίγες μέρες αναμένεται να το επισκεφτεί ξανά.

  Η Έβερτον κληρώθηκε ξανά με την Φλίτγουντ Τάουν στην κλήρωση του Λίγκ καπ η Καραμπάο καπ όπως είναι το όνομα του χορηγού της διοργάνωσης. Ο αγώνας δεν έχει οριστεί ακόμα και θα γίνει κάποια μέρα την εβδομάδα που ξεκινάει στις 22 Αυγούστου.

Η μοναδική διαφορά είναι ότι τότε ο αγώνας ήταν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης του Λιγκ καπ, ενώ τώρα η αναμέτρηση είναι για τον 2ο γύρο. Το παιχνίδι που έγινε τότε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 είναι και η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων μέχρι στιγμής. Η Έβερτον του Carlo Ancelotti είχε επιβληθεί εύκολα με 2-5 με 2 γκολ του Richarlison (22′ και 34′) και τους Iwobi (49′) Bernard (73′) και Kean (94′) να πετυχαίνουν τα γκολ της ομάδας. Δείτε στιγμιότυπα εκείνου του αγώνα στο τέλος του άρθρου.

 Η Φλίτγουντ εύκολα η δύσκολα παραμένει στην Λίγκ 1 από το 2014. Πέρυσι είχε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, καθώς σώθηκε κυριολεκτικά στο νήμα. Ισοβάθμησε με 40 βαθμούς με την Τζίλιγχαμ αλλά γλίτωσε τον υποβιβασμό στην Λιγκ 2 καθώς είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων.

 Φέτος έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της μια και 14 παίκτες έχουν φύγει από την ομάδα, ενώ ήρθαν 9 παίκτες μέχρι στιγμής. Στο πρωτάθλημα της Λίγκ 1 ξεκίνησε με μία εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Πόρτ Βέιλ. Στην 2η αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας την Πλίμουθ Άργκαϊλ με 2-1. Την Τρίτη έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο του Λιγκ καπ αφού απέκλεισε την Γουίγκαν που βρίσκεται στην Τσάμπιονσιπ φέτος κερδίζοντας με 1-0 στην εντός έδρας. Στο ρόστερ της Φλίτγουντ και συνήθως στην βασική 11αδα είναι ένας παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Έβερτον, αλλά έφυγε χωρίς να κάνει καμία επίσημη συμμετοχή με την ομάδα πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Aristote Nsiala 30 χρονών πλέόν, βρίσκεται στην ομάδα από τον Ιανουάριο. Στην ομάδα υπάρχουν επίσης δύο παίκτες που τα επίθετα τους δημιουργούν συνειρμούς με την ομάδα μας, πρόκειται για τους Harisson Holgate και Shaun Rooney που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τον Mason Holgate και τον Wayne Rooney αντίστοιχα.

1 Response

αφησε ενα σχολιο