1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΕΦΙΚΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

ΜΙΑ ΕΦΙΚΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

 Μια μετακίνηση που δείχνει εφικτή για την Έβερτον, είναι αυτή του 26χρονου μέσου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Daichi Kamada

 Ο Ιάπωνας επιθετικός μέσος, συμμετείχε ως βασικός στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Η Ιαπωνία έφτασε τους 16 του θεσμού και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κροατία. Σύμφωνα με το Forbes, ο 26χρονος σκέφτεται το μέλλον του με την ομάδα της Μπουντεσλίγκα και οι μπλε είναι μία από τις ομάδες της Πρέμιερ λιγκ που έχουν δείξει ενδιαφέρον να τον φέρουν με ελεύθερη μεταγραφή. Η συγκεκριμένη φήμη είχε ακουστεί και στην αρχή της σεζόν, αλλά όσο ο παίκτης δεν ανανεώνει στην Γερμανική ομάδα μπορεί να είναι πιο βάσιμη, με δεδομένο ότι η ομάδα δεν θέλει και ίσως να μην μπορεί, να δαπανήσει πολλά χρήματα το χειμώνα.

 Το συμβόλαιο του Kamada στην Αίντραχτ, πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν και η Έβερτον ίσως να δελεάσει την Γερμανική ομάδα, με ένα μικρό για την αξία του παίκτη αντίτιμο. Αρκετές ομάδες θα μπορούν να τον προσεγγίσουν για συμφωνία από τον επόμενο μήνα και λαμβάνοντας υπόψη τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τις τελευταίες σεζόν, θα μπορούσε να αποδειχθεί μια καλή προσθήκη στην ομάδα μας. Ο Ιάπωνας μέσος έχει 154 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα, πετυχαίνοντας 34 γκολ και δίνοντας 30 ασίστ. Φέτος έχει ήδη 12 γκολ και 4 ασίστ σε ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη σεζόν 2022/23. Ο Kamada μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός, επιθετικός μέσος αλλά και κεντρικός μέσος. Παρακάτω ένα βίντεο με γκολ του στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

 

αφησε ενα σχολιο