1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΦΗΜΕΣ

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΦΗΜΕΣ

 Μια φωτογραφία του Farhad Moshiri από τον αγώνα της Αργεντινής και την Ολλανδία έχει πυροδοτήσει νέες φήμες που αφορούν πιθανή πώληση της ομάδας.

 Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον Farhad Moshiri έχει φωτογραφηθεί να συναντά τον πρόεδρο του ομίλου Dar Al Sharq H E . Τον Σεΐχη  Dr. Khalid bin Thani bin Abdullah Al Thani στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Peninsula Qatar αναφέρει σήμερα ότι ο ιδιοκτήτης της Έβερτον βρέθηκε στη αναμέτρηση μεταξύ της Αργεντινής και της Ολλανδίας, χθες το βράδυ (σ.σ προχθές) στο στάδιο Lusail. Εκεί συναντήθηκε με τον Σεΐχη σε μια από της εταιρικές σουίτες από όπου και η φωτογραφία.Ο Σεΐχης Δρ. Khalid bin Thani bin Abdullah Al Thani είναι πρόεδρος πολλών δημόσιων εταιρειών στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένης της Qatar International Islamic Bank και της EZDAN Holding Group, μιας από τις «μεγαλύτερες και πιο φημισμένες εταιρείες» στη χώρα σύμφωνα με τον ιστότοπο Qatari Businessmen.

 Η Liverpool echo έσπευσε να διαψεύσει της φήμες γράφοντας ότι ο Moshiri είναι εκεί για να δει το παιχνίδι Αργεντινής -Ολλανδίας και να στηρίξει τους παίκτες της ομάδας μας (Pickford,Coady) στο Αγγλία-Γαλλία. Για να έρθει η απάντηση από πολλούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι έγραψαν σε σχόλια ότι έχει να εμφανιστεί πάνω από ένα χρόνο στο γήπεδο, γιατί να πήγε να στηρίξει τους παίκτες της Έβερτον στο Μουντιάλ;. Αντίθετα στο Sport witness κρατάνε πιο επιφυλακτική στάση γράφοντας πως δεν φαίνεται να είναι τίποτα περισσότερο από μια συνάντηση μεταξύ δύο επιφανών επιχειρηματιών σε ένα αθλητικό γεγονός, αλλά ίσως κάτι που πρέπει να παρακολουθούμε, ιδιαίτερα με τον Moshiri να συνεχίζει να συνδέεται με μια πιθανή πώληση των μετοχών του.

 Η αλήθεια είναι ότι οι πωλήσεις ομάδων σίγουρα δεν γίνονται στο περιθώριο αγώνων, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η συνάντηση μπορεί να είχε αντικείμενο την Έβερτον και να οδηγήσει σε περαιτέρω εξελίξεις. Άλλωστε όπως σωστά επισημαίνουν οι φίλοι της ομάδας, ο Moshiri δεν παρακολουθεί την δικιά του ομάδα από κοντά πως να αποκλείσουμε ότι είχε επιχειρηματικό ενδιαφέρον η συνάντηση.

 

αφησε ενα σχολιο