1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο PATTERSON

ΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο PATTERSON

Ο 20χρονος Nathan Patterson είναι από σήμερα παίκτης της Έβερτον.

 Ο νεαρός Σκοτσέζος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την Ρέιντζερς, χωρίς να ανακοινωθεί επισήμως το ποσό της μεταγραφής. Υπέγραψε συμβόλαιο πεντέμισι ετών μέχρι το τέλος Ιουνίου 2027. Γίνεται έτσι η δεύτερη μεταγραφή αυτό το χειμώνα μετά την άφιξη του Ουκρανού αριστερού μπακ Vitali Mykolenko. Ο νεαρός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ρέιντζερς  στα 8 του χρόνια. Θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του. Πέρυσι πανηγύρισε το πρωτάθλημα Σκωτίας με την Ρέιντζερς.

 Ο νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις είπε “Είμαι στο φεγγάρι από την χαρά μου που υπογράφω στην Έβερτον και ανυπομονώ να ξεκινήσω.Ήταν μια εύκολη επιλογή να υπογράψω. Αυτός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με τεράστια ιστορία και η βάση των οπαδών της είναι επίσης τεράστια. Προφανώς δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε εκεί με το ταλέντο στα αποδυτήρια και το προσωπικό εδώ, και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό.” Ο Patterson θα φοράει την φανέλα με το Νο 3 στην ομάδα μας.

 Εμείς τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους που θα θέσει, προσωπικούς και, φυσικά, με την ομάδας μας.

Δείτε παρακάτω την πρώτη συνέντευξη του νέου αποκτήματος της ομάδας μας.

 

.

αφησε ενα σχολιο