1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-0 (ΑΤΥΧΙΑ-ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ-ΛΑΘΗ)

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-0 (ΑΤΥΧΙΑ-ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ-ΛΑΘΗ)

  Η ατυχία και οι ελλείψεις οδήγησαν την Έβερτον σε ακόμα μια ήττα. Αυτή την φορά οι μπλε δεν ήταν τόσο κακοί όσο σε προηγούμενα παιχνίδια όμως το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο. Η Έβερτον έφυγε χωρίς νίκη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι διευρύνοντας ένα σερί που έχουμε πάνω από 15 χρόνια να δούμε από την ομάδα.

  Στο πρώτο ημίχρονο η Έβερτον ξεκίνησε δυνατά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όμως σε ένα κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι ο Pickford απομάκρυνε την μπάλα χωρίς να βγει από την περιοχή. Ο Townsend σήκωσε λίγο ψηλότερα το πόδι από όσο θα έπρεπε χτυπώντας στο κεφάλι το Onyeka. To πέναλτι δόθηκε μετά από συμβουλή του VAR και ο Tooney άνοιξε το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα ο Digne έβγαλε μια παράλληλη μπαλιά στο Rondon που γύρισε σωστά το σώμα του και βρέθηκε τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Fernandez απέκρουσε με τα πόδια .

 Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά. Η Έβερτον είχε την κατοχή αλλά χωρίς να μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Μπρέντφορντ. Στο 55′ μια σέντρα του Coleman έφτασε στα πόδια του Rondon. Αυτός μέσα στην περιοχή μετά από απομάκρυνση έκανε το το σουτ αλλά βρήκε στον Iwobi. Οι παίκτες μας έδειχναν να μην έχουν λύσεις απέναντι στην άμυνα της Μπρέντφορντ. Πολλές μισοτελειωμένες προσπάθειες και αρκετές κακές αποφάσεις δεν βοηθούσαν την ομάδα. Αποτέλεσμα άλλη μια ήττα έστω και αν δεν ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Digne που κατάφερε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο