1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Να τα πούμε;;;

Να τα πούμε;;;

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψιλή μου δέντρολιβανιά,

κι αρχή, κι αρχή καλός μας χρόνος Λάμπαρντ ειν’ η χαρά κι ο πόνος.

Αρχή που βγήκε ο Μοσίρ τετρακλινό hotel αστίρ για μας, να μας καλοκαρδίσει με το φόντο στην Championship.

Ωραιάααα πράματααα που λέτε…… Χθεσινό 1-4, αν και δεν έχω δει στιγμιότυπα μου φαίνεται νορμάλ το 2πλο, απλά δεν περίμενα 1-4. Περίμενα μεταξύ 0-2,1-2. Anyways ευτυχώς εγώ πήγα ταμείο, να ναι καλά η ομάδα μας που μας πληρώνει!

Χθες διάβασα όλα τα σχόλια μέσα στον ιστότοπο περί υποβιβασμού, περί διοίκησης ή ακόμα ότι η ομάδα στρώνει σιγά σιγά και πάει λέγοντας.

Όπως είχα γράψει και την περασμένη εβδομάδα, ομάδα Everton FC δεν υπάρχει…Μπορεί να λέγεται Everton Reserves FC ή Everton U30 FC, αλλά σκέτο brand name σίγουρα δεν πρέπει. (όποιος κατάλαβε τι εννοώ, κατάλαβε)

Η διοίκηση λοιπόν είναι μία εγκληματική οργάνωση που απλά ξεπλένει μαύρο χρήμα;; για την ομάδα δεν μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω. ΟΚ έφτιαξε ένα γήπεδο, προσωπικά αδιάφορο αν έχω ένα στάδιο 35000 ή 50000 θέσεων. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εννοείται πως υπάρχει η δικαιολογία να πει ο οποιοσδήποτε στην ομάδα ότι, φτιάχνουμε γήπεδο γι’ αυτό δεν μπορούμε να δαπανήσουμε τόσα χρήματα. Ααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχα (γελάω όπως ο Mbape στα memes), ζητωκραυγάστε τώρα για τη γηπεδάρα. Αν είναι να κάνουμε εγκαίνια σταδίου κόντρα στη MK Dons αφήστε το μάγκες. Από όλους εδώ μέσα με κάποιους ανθρώπους έχουμε ακριβώς την ίδια νοοτροπία, οι υπόλοιποι απλά προσπαθείτε να βρείτε κάτι καλό από αυτή την ομάδα. Βασικά θα το πω αλλιώς, έχω καταλάβει με τα χρόνια πως όποιος λέει κάτι κακό για την ομάδα σημαίνει πως δεν την αγαπάει.

Προφανώς και την αγαπάμε, αλλά δυστυχώς σε αυτό φταίνε για μένα και οι οπαδοί. Τι θέλω να πω (εξού και δεν μου αρέσει η αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα), αποχή από τους αγώνες και στο προπονητικό κέντρο να πάνε να πουνε 2 λόγια. Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά μερικές φορές χρειάζεται ένα ταρακούνημα και μιλάμε για την πιο εγκληματική χώρα της Ευρώπης. (Πως γίνεται να υπάρχουν μεθυσμένοι, μαστουρωμένοι και να πλακώνονται μεταξύ τους, αλλά στο γήπεδο να είναι αγάλματα; Άλλο κι αυτό)

Το γενικό πρόβλημα είναι από παντού! Διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και οπαδοί. Δυστυχώς από τη στιγμή που όταν το νερό μείνει στάσιμο, γίνεται βάλτος.

Οπότε η δική μου γνώμη στο όλο ζήτημα είναι ο υποβιβασμός και όχι δε θα στεναχωρηθώ. Στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να κρατήσει το 0 σε κανένα ματς. Αν σας αρέσει εσάς αυτή η ομάδα και να είναι στυλ Αμβούργου (που για χρόνια έσωζε το τομάρι της στα μπαράζ και όταν έφτασε στον πάτο υποβιβάστηκε και ακόμα δεν), μαγκιά σας εγώ είμαι ρεαλιστής.

ΥΓ. Μην διαβάσω για την Παρασκευή του στυλ πάμε για πρόκριση και άλλα παλαβά. Να το λήξει το ματς στο 45′ ο διαιτητής να πάνε σπίτια τους. Το ότι κοιμήθηκε ο Θεός με τη Σίτυ δε σημαίνει ότι θα γίνει ξανά το ίδιο με τη Γιουνάιτεντ.

αφησε ενα σχολιο