1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΦΙΛΑΘΛΩΝ

 Μετά την περσινή κόντρα για την πρόσληψη του Rafa Benitez και όλες τις προεκτάσεις που είχε η συγκεκριμένη κίνηση την περσινή σεζόν. Η ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας άνοιξε μια νέα κόντρα στις τεταμένες σχέσεις που έχουν οι φίλοι της ομάδας με την διοίκηση.

 Η Έβερτον ανακοίνωσε χθες την τιμολόγηση και το χρονοδιάγραμμα ανανέωσης για τα εισιτήρια της σεζόν 2023/24 στην επίσημη ιστοσελίδα της, Με μια κίνηση που ενόχλησε τους φιλάθλους, στην διοίκηση αποφάσισαν να επιβάλουν χαράτσι 10% στα εισιτήρια διαρκείας.

 Δεδομένης της κρίσης κόστους ζωής και των πρόσφατων εμφανίσεων του συλλόγου στο γήπεδο, δεν είναι μια κίνηση που μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτή στους φίλους της ομάδας. Ο δημοσιογράφος του Goal.com, Joe Strange, έκανε μια παρατήρηση που είχε απήχηση , έγραψε, «Τα εισιτήρια διαρκείας αυξήθηκαν κατά άλλο ένα 10% μετά από παρόμοια αύξηση πέρυσι. Πάνω από 100 £ περισσότερες για το 2023-24 από το 2021-22. Φαίνεται πολύ, με δεδομένη της ποιότητα του ποδοσφαίρου στο Goodison πρόσφατα». Έντονα επικριτικό και το κείμενο στο οπαδικό site Goodison news που χαρακτηριστικά γράφει σε κάποιο σημείο “Αντί να ανταποκρίνονται στα κίνητρα του να είναι ένας σύλλογος για τους οπαδούς, απομακρύνονται περισσότερο από αυτούς και νοιάζονται μόνο για τα χρήματα, όχι για τους ανθρώπους που παρέχουν τα χρήματα.” μάλιστα σε άλλο σημείο του άρθρου καλεί τους φίλους της Έβερτον να διαμαρτυρηθούν.

 

Φυσικά δεν είναι παράλογο για μια ομάδα που φτιάχνει γήπεδο, και βρίσκεται στην μέγγενη του Financial Fiar play να ανατιμήσει τα εισιτήρια της. Ειδικά μια και η τιμή τους είναι όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι η τρίτη χαμηλότερη στην Πρέμιερ Λιγκ.

αφησε ενα σχολιο