1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Διαβάστε στα “νέα στα γρήγορα” ενδιαφέροντα νέα για την εξαγορά της Έβερτον, τους νεαρούς που υπέγραψαν και το νέο φιλικό που έκλεισε η ομάδα.

  Επαγγελματικό συμβόλαια υπέγραψαν δύο παίκτες της Κ21 της ομάδας και ανανέωσε ένας ακόμα νεαρός.Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Elijah Campbell (φώτο) ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στην ακαδημία της Έβερτον σε ηλικία 13 ετών και ανταμείφθηκε για την πρόοδό του στις ηλικιακές ομάδες με προπονήσεις με την πρώτη Ομάδα την περασμένη σεζόν. Ακόμα συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε ο νεαρός μπακ της Κ21 Liam Higgins. O Higgins ο οποίος μπορεί να παίξει και αριστερά και τα δεξιά της άμυνας μια και χειρίζεται καλά την μπάλα και με τα δύο πόδια μπορεί να παίξει και ως εξτρεμ πλέον στοχεύει τώρα μια κανονική θέση στην ομάδα του Paul Tait του 2022/23. Ακόμα ένας μέσος ο McKenzie Hunt υπέγραψε ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο και θα προσπαθήσει και αυτός να εντυπωσιάσει με την σειρά του για να κερδίσει επιπλέον συμβόλαιο και παραμονή στην ομάδα.

Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας για την Έβερτον που θα αντιμετωπίσει την Μπλάκπουλ στο Bloomfield Road την Κυριακή 24 Ιουλίου, στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Λογικά θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή της ομάδας απο τις Η.Π.Α. όπου θα κάνει τα πρώτα της φιλικά με τις Άρσεναλ (17/7) και Μινεσότα Γιουνάιτεντ (21/7).

 

  Η 21 Ιουλίου ενδέχεται εκτός από το παιχνίδι με την Μινεσότα να φέρει ακόμα πιο σημαντικά νέα. Η Telegraph ανέφερε σε σημερινό δημοσίευμα σχετικά με την εξαγορά της Έβερτον, ότι η κοινοπραξία που θέλει να αγοράσει την Έβερτον έχει στόχο να κλείσει τη συμφωνία έως τις 21 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα παίξει το φιλικό παιχνίδι στην Μινεσότα που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του Kaminski. Η Liverpool echo γράφει ακόμα ότι οποιαδήποτε συμφωνία για την αγορά του συλλόγου θα είναι 100% από ιδία κεφάλαια και δεν θα υπάρχει δανεισμός όπως λ.χ παρατηρήθηκε στη Μπέρνλι πέρυσι από την ALK Capital.  Θα υπάρξουν κεφάλαια για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο, εάν η συμφωνία ολοκληρωθεί εγκαίρως και θα υπάρξει επίσης δέσμευση για την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών για το Bramley Moore Dock αν και εκεί δεν αποκλείουν κάποιο είδους δανεισμό. «Θέλουν να είναι σε αυτό μακροπρόθεσμα και θέλουν να συναντηθούν με φίλους της ομάδας και να βελτιώσουν αυτή την επικοινωνία», είπε στην Liverpool Echo πηγή κοντά στην οικογένεια Kaminski που είναι εκ των βασικών εταίρων της κοινοπραξίας. Η ίδια πηγή συνέχισε «Δεν υπάρχει χρέος, είναι όλα ιδία κεφάλαια και δεν πρόκειται για εξαγορά με δανεισμό», είπε στην Liverpool Echo. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Kenyon θα αναλάβει ρόλο στην ομάδα εάν προχωρήσει η πώληση της ομάδας. Υποστηρίζεται επίσης ότι η κοινοπραξία συμπεριλαμβανομένων των Kenyon, Kaminski και του Αμερικανού επιχειρηματία John Thornton θα διαθέσει κεφάλαια στη μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με το Financial Fair Play. Γίνεται επίσης κατανοητό ότι δεν υπάρχει άλλος σοβαρός πλειοδότης στην κούρσα για τον σύλλογο, αν και ορισμένοι ενδιαφερόμενοι μπορεί να περιμένουν την λήξη της περιόδου αποκλειστικότητας, ενώ η χρηματοδότηση θα προέρχεται σε μεγαλύτερο βαθμό από την οικογένεια Kaminski με τα υπόλοιπα να παρέχονται από τον Thornton. Το όλο πνεύμα του δημοσιεύματος δίνει την αίσθηση ότι δύσκολα θα χαλάσει η μεταβίβαση του συλλόγου μια και τα ποσά έχουν ήδη συμφωνηθεί.

αφησε ενα σχολιο