1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά για Armando Broja, Amadou Onana και Morgan Gibbs-White. Το νέο φιλικό που έκλεισε η ομάδα στο Goodison park. Ποιος παίκτης έχει εντυπωσιάσει τον Lampard στην προετοιμασία τις πρώτες μέρες. Τέλος ο λόγος που το Νο 10 πήγε στον Antony Gordon.

 Η προσφορά της Γουέστ Χαμ για τον Gianluca Scamacca ανοίγει την πόρτα για την απόκτηση του Armando Broja με την Έβερτον να τρέχει πλέον σχεδόν μόνη της στην κούρσα της απόκτησης του Η Γουέστ Χαμ που ήταν ο βασικός αντίπαλος δείχνει ότι στρέφει αλλού το ενδιαφέρον και πιθανόν αυτό να εξυπηρετεί την ομάδα μας που έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον 20χρονο φορ.

 

 Ακόμα ένα παίκτη που η ομάδα μας διεκδικεί μαζί με την Γουέστ Χαμ είναι ο Amadou Onana της Λιλ εκεί τα “σφυριά” έχουν ήδη υποβάλει δύο προτάσεις με την δεύτερη να κυμαίνεται στα 19,4 εκατομμύρια λίρες και την Γαλλική ομάδα να την απορρίπτει σύμφωνα με την Athletic ο στόχος απόκτησης του μοιάζει ακόμα πιο δύσκολος με δεδομένα τα οικονομικά της ομάδας μια και στην προσπάθεια απόκτησης του φέρεται να μπαίνει και η Άρσεναλ.

 

 Θέμα ημερών είναι να επανέλθει η Έβερτον με νέα πρόταση για την απόκτηση του Morgan Gibbs-White σύμφωνα με το Football Insider. Να θυμίσουμε ότι όπως είπαμε σε χθεσινό μας άρθρο, η Έβερτον έχει υποβάλει ήδη μια πρόταση στην Γούλβς και έχει απορριφθεί αλλά στην ομάδα μας αισιοδοξούν ότι δεν θα συμβεί το ίδιο και με την δεύτερη πρόταση που ετοιμάζουν για τον νεαρό μέσο.

 

 Φιλικό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 21:45. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την επιλογή να προσθέσουν μια δωρεά £1, £5 ή £10 στο σημείο αγοράς, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται να ενισχύουν το σύνολο που συγκεντρώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό μέσω πωλήσεων εισιτηρίων και άλλων δραστηριοτήτων της ημέρας του αγώνα.

 Ο λόγος που το Νο 10 στην φανέλα δόθηκε στον Antony Gordon είναι σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει στην ομάδα παρά το ενδιαφέρον αρκετών  στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Gordon βρίσκεται στο ραντάρ της Νιούκαστλ και της Τότεναμ, αν και η ομάδα μας φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έναν από τους αστέρες της να φύγει. Είναι έτοιμοι μάλιστα να του δώσουν ένα σημαντικά βελτιωμένο νέο συμβόλαιο για να αποκρούσουν τους πιθανούς μνηστήρες.

 

 Ο νεαρός μέσος Lewis Warrington θα μπορούσε να είναι μέρος των σχεδίων του Frank Lampard για την νέα σεζόν αν και είναι φυσικά πολύ νωρίς για να κρίνουμε και το ρόστερ, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Για τον 19χρονο μέσο υπάρχουν πολλές προσφορές δανεισμού ήδη αυτό το καλοκαίρι μετά από μια καλή περίοδο στην Τρανμίρ στη Λιγκ 2 με 17 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ την περασμένη σεζόν, αλλά ο Lampard δείχνει να τον παρακολουθεί στενά και δεν μοιάζει διατεθειμένος να τον παραχωρήσει αυτή την στιγμή.

 

αφησε ενα σχολιο