1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Τι συμβαίνει με τον Gueye; Η τρίτη φανέλα και οι ενστάσεις φίλων της ομάδας. Το website για το νέο γήπεδο και άλλα ενδιαφέροντα νέα αυτής της εβδομάδας.

 Ας ξεκινήσουμε με το website για το νέο γήπεδο που έκανε τα αποκαλυπτήρια του μαζί με το λογότυπο του νέου γηπέδου. Η κυκλοφορία του evertonstadium.com έρχεται με την πρώτη επέτειο από την έναρξη της κατασκευής του έργου των 500 εκατομμυρίων λιρών και προσφέρει πληθώρα νέων ιστοριών, ιστολογίων, βίντεο, κινούμενων εικόνων και εικόνων για να γιορτάσει την περίσταση.

 

 Τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει με τον Idrissa Gueye παρόλο αυτά που γράφονταν τις προηγούμενες μέρες φαίνεται πως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Η Έβερτον έκανε στον Gueye μια πολύ ελκυστική προσφορά όμως υπάρχουν καθυστερήσεις που εμποδίζουν την συμφωνία .Παρόλο που ο Σενεγαλέζος διεθνής δεν έχει ακόμη δηλώσει επίσημα ότι θέλει να φύγει από την Παρι, προπονείται εκτός ομάδας τις τελευταίες ημέρες και αντ’ αυτού έχει τοποθετηθεί δίπλα σε μια ομάδα παικτών που θέλει να πουλήσει ο Γαλλικός σύλλογος, συμπεριλαμβανομένων των Layvin Kurzawa, Thilo Kehrer, Julian Draxler και Mauro Icardi και πηγές στη γαλλική πρωτεύουσα υποστηρίζουν ότι ο Lampard κάλεσε τον Gueye για να προσπαθήσει να τον πείσει να κάνει την κίνηση. Ο Lampard παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συλλόγου στις ΗΠΑ ότι η ομάδα του έπρεπε να βρει ένα καθαρό αμυντικό χαφ, ένα 6αρι όπως είπε.

 Στο περιθώριο της μη συμφωνίας με τον Idrissa Gueye ένα ρεπορτάζ της Daily mail το βράδυ της Τετάρτης έγραφε πως η Έβερτον αλλάζει εστίαση και προσανατολίζεται να φέρει τον 22χρονο αμυντικό μέσο της Red Bull Σάλτσμπουργκ Mohamed Camara. Ο Camara είναι συμπαίκτης του Doucoure στην Εθνική ομάδα του Μάλι. Πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Αυστριακή ομάδα έχοντας 37 συμμετοχές συνολικά και 1 γκολ. Δείτε ένα βίντεο με τις ικανότητες του.

  Κυκλοφόρησε χθες και η τρίτη εμφάνιση της ομάδας που έχει ως βασικό χρώμα το κίτρινο με κάποιες μπλε λεπτομέρειες.Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις φίλων της ομάδας για το ότι δεν εμφανίζεται ολόκληρο το έμβλημα της ομάδας αλλά μόνο ο πύργος. Μια και ο σχεδιασμός θέλει να εστιάσει στο prince rubert’s tower.Δείτε δίπλα την πλήρη εμφάνιση αλλά και το βίντεο προώθησης της πιο κάτω.

 

 

 

 

 Η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι ο 24χρονος Nathan Broadhead υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο. Η νέα συμφωνία του επιθετικού θα τον δει να παραμένει στο Goodison Park μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Οι μπλε επιβεβαίωσαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι o Broadhead θα περάσει τη σεζόν ως δανεικός στη Γουίγκαν Αθλέτικ, μετά την άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ απο την Λιγκ 1. Για το Broadhead υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Σάντερλαντ με την όποια έκανε μια αρκετά καλή σεζόν πέρυσι όμως τελικά κατέληξε στην Γούιγκαν.

 Στο θέμα του επιθετικού την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η Έβερτον δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην προσθήκη κάποιων εκ των Serhou Guirassy η Viktor Gyökeres σε σχέση με αυτή του Che Adams, μια και ο Αυστριακός προπονητής της Σαουθάμπτον Ralph Hasenhuttl δήλωσε “Δεν είμαστε προετοιμασμένοι ή διατεθειμένοι να ακούσουμε προσφορές δανεισμού για να πάει οπουδήποτε.”

 

 

αφησε ενα σχολιο