1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Αυτή την εβδομάδα στα νέα στα γρήγορα διαβάστε: Tα νεότερα για τον τραυματισμό του Patterson. Την μεταγραφή του Allan. Την καλοκαιρινή πρόταση της Έβερτον που μπορεί να απορρίφθηκε αλλά είναι πιθανόν να έχει συνέχεια. Βίντεο με τα γκολ από την μεγάλη νίκη των γυναικών στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Conor Coady.

Ο Βραζιλιάνος Allan αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Έβερτον αφού υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την πρωταθλήτρια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Al Wahda δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το ποσό που θα λάβει η Έβερτον, αλλά λογικά δεν θα είναι μεγάλο μια και ο Βραζιλιάνος ήταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Όμως κέρδος είναι πως η Έβερτον γλυτώνει από ένα σχετικά μεγάλο συμβόλαιο, ύψους 70 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα για ένα παίκτη που δεν υπολόγιζε στα πλάνα του ο Frank Lampard.

Καλά νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Nathan Patterson, όπως γράφεται δεν είναι τόσο άσχημος όσο αρχικά έμοιαζε και έτσι δεν αναμένεται να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων. Ήταν μια ανησυχητική στιγμή όταν ο μπακ της Έβερτον χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Ουκρανία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με την ιατρική ομάδα να χρειάζεται πέντε λεπτά για να τον περιθάλψει πριν τον πάρουν από το γήπεδο με φορείο. Η Scottish Express Sport αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός. Όμως απομένουν να γίνουν κάποιοι σημαντικοί έλεγχοι, την Τρίτη στο νοσοκομείο.

Είναι γνωστό ότι η Έβερτον το καλοκαίρι προσπάθησε να αποκτήσει ένα σπουδαίο ταλέντο από την Ουκρανία, τον 21 ετών εξτρέμ Mykhaylo Mudryk. Περισσότερα σχετικά με τον ύψος της πρότασης αλλά και τον Mudryk μάθαμε από τον αθλητικό διευθυντή της Σαχταρ Ντόνεσκ και παλιό Κρόατη ποδοσφαίριστη, τον Darijo Srna. Ο Srna είπε σχετικά στο CBS SportsΛάβαμε μια προσφορά 30 εκατομμυρίων ευρώ [από την Έβερτον] και όταν ο πρόεδρός μας δεν πουλά έναν παίκτη για 30 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, στέλνει ένα μήνυμα σε όλους ότι θέλει να προχωρήσει στο Champions League και να κερδίσει το πρωτάθλημα.Ο Mudryk είναι ένα σοβαρό ταλέντο. Μετά τον Kylian Mbappe και τον Vinicius Jr, είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη στη θέση του. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει τον Mudryk, πρέπει να ξοδέψει πολλά, πολλά, πολλά χρήματα και να σεβαστεί τον σύλλογό μας και τον πρόεδρό μας” .Μπορεί η αρνητική απάντηση της Σαχταρ να αποθάρρυνε προσωρινά την Έβερτον σε αυτήν την περίσταση, αλλά είναι ένας στόχος που αναμένεται να επανεξετάσουν στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά από νέα σχόλια από τον ίδιο τον παίκτη. εΣε συνέντευξη στους Times, ο Mudryk ρωτήθηκε για την προοπτική ,μιας μετακόμισης στην Αγγλία και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη : «Ναι, ναι, είναι πιθανόν. Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτό το πρωτάθλημα».

 Γράψαμε χθες για την μεγάλη νίκη των γυναικών στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μέσα στο Άνφιλντ με 0-3, αξίζει να δούμε και τα γκολ από το παιχνίδι στο βίντεο που ακολουθεί. Το πρωτάθλημα των γυναικών η Women’s Super league είναι στην 2η αγωνιστική με την ομάδα της Έβερτον να είναι στην 4η θέση με μια ήττα και μια νίκη σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Conor Coady μίλησε για το ντέρμπι της αντρικής ομάδας πριν μερικές εβδομάδες και έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε τι είπε “Το ντέρμπι ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ και έχω παίξει σε μερικά απίστευτα μεγάλα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα και το πώς μας έσπρωξαν, όσον αφορά το τι βλέπαμε πριν το παιχνίδι, όταν μπαίνουμε με το αυτοκίνητο πριν το παιχνίδι, με τον μπλε καπνό και μετά όταν βγαίνουμε έξω πριν από το παιχνίδι. Αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι τεράστιος. Το ξέρεις απ’ έξω, αλλά το βιώνεις 10 φορές περισσότερο όταν είσαι μέσα σε αυτό.” Σχετικά με το γκολ που του στέρησε το VAR είπε “Το παλιό καλό VAR, ρε; Όταν μπήκε η μπάλα, ήξερα ότι ήταν οριακή. Γύρισα και κοίταξα την επόπτη και η σημαία του ήταν κάτω. Σκέφτηκα, “Θεέ μου, το έκανα. Είμαστε εκεί”. Πρέπει να αμυνθούμε”. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τι θα έκανε αυτό για τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο στο μέλλον. Ήξερα το συναίσθημα και τι θα έδινε στους οπαδούς. Ήταν σαν μια εξωσωματική εμπειρία. Μια τρελή στιγμή , αλλά μετά μπαίνει το VAR και σου το παίρνει.

αφησε ενα σχολιο