1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Αυτή την εβδομάδα στα νέα στα γρήγορα, διαβάστε για τον Frank Lampard και ποια θέση είναι υποψήφιος. Την νέα προσθήκη της Έβερτον που φιλοδοξεί να λύσει τα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα. Τα σχόλια του πρώην διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών της Έβερτον για τον James Rodriguez και μεταγραφικές φήμες της ομάδας που αξίζει να γνωρίζετε.

 Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Αγγλίας από την Γαλλία, στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ, είναι η πρώτη φορά που η καρέκλα του Gareth Southgate τρίζει επικίνδυνα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Μέσα στα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο της Αγγλίας, είναι και ο προπονητής της ομάδας μας, Frank Lampard. Δεν είναι το πρώτο φαβορί, μια και οι Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel και  Brendan Rodgers προηγούνται στις προβλέψεις  των ειδικών, αλλά δεν είναι  απίθανο σενάριο. Η Αγγλική ομοσπονδία σίγουρα λαμβάνει υπόψιν της ότι το μοντέλο με έναν πρώην παίκτη της ομάδας όπως είναι ο Southgate λειτούργησε καλύτερα σε σχέση με άλλους προπονητές στο παρελθόν και είναι πιθανόν να απευθυνθεί στο προπονητή της ομάδας μας. Όλα αυτά μπορεί να μας απασχολήσουν αν φυσικά απομακρυνθεί ο Gareth Southgate.

 Τα προβλήματα τραυματισμών είναι ένα έντονο χρόνιο πρόβλημα στην Έβερτον. Ένας νέος προπονητής με εμπειρία στο να βοηθάει τους παίκτες να αναρρώσουν από τραυματισμούς, ανακοινώθηκε από την ομάδα. Πρόκειται για τον Sean Miller που αναλαμβάνει τον ρόλο του προπονητή φυσικής απόδοσης της πρώτης ομάδας, μετά την φυγή του από την Γούλβς. Ο Miller πέρασε επτά χρόνια στο Molineux, άλλα ο νέος προπονητής της Γούλβς, Julen Lopetegui έφερε το δικό του επιτελείο στην ομάδα.

 Ο Don Donachie πρώην διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών της Έβερτον, μιλώντας στο Unholy Trinity Podcast απέρριψε της φήμες που ήθελαν τον James Rodriguez να έχει κακή στάση κατά τη σύντομη παραμονή του στην Έβερτον. O Donachie είπε: “Ο James είναι ένα απίστευτο ταλέντο και πιθανώς ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω δει ποτέ αν όχι ο πιο ταλαντούχος. Αλλά το ιστορικό τραυματισμών του ήταν πολύ κακό όταν ήρθε, οπότε είχα τις ανησυχίες μου για αυτό. Είχαμε πολλούς διαλόγους για αυτό με τον Marcel (Brands) και τον Carlo(Ancelotti) για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει στην Πρέμιερ λιγκ. Υπάρχουν κάποιες φήμες για τη στάση του επίσης και νομίζω ότι είναι ανοησίες. Η στάση του είναι κορυφαία. Αυτό που τον εμπόδισε να παίξει είναι οι τραυματισμοί και συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις ένα τέτοιο ταλέντο και δεν μπορείς να παίξεις και είναι πολύ δύσκολο για τον James”

 Μεταγραφικές φήμες συνδέουν την Έβερτον με τον αριστερό μακ-χαφ της Έμπολι, Fabiano Parisi. Ο 22χρονος Ιταλός είναι διεθνής με την Εθνική Ιταλίας κάτω των 21ετων. Η La Stampa υποστηρίζει ότι η Έβερτον είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους που δείχνουν ενδιαφέρον για τον 22χρονο, αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρό ανταγωνισμό από την Τορίνο και τη Βόλφσμπουργκ για την υπογραφή του. Η Λάτσιο πιστεύεται επίσης ότι ενδιαφέρεται, αλλά η Τορίνο θεωρείται ότι έχει τον πρώτο λόγο χάρη στις «πολύ καλές σχέσεις» της με την Έμπολι.

 

 

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σαχτάρ, Darijo Srna, παραδέχεται ότι ο μεταγραφικός στόχος της Έβερτον ο Ουκρανός εξτρεμ, Mykhaylo Mudryk είναι προς πώληση τον Ιανουάριο. Η Έβερτον προσπάθησε το καλοκαίρι να αποκτήσει τον παίκτη της Σαχτάρ, αλλά η πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι που απορρίφθηκε από την Σαχτάρ. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα η απόκτηση του είναι μια μάλλον πολύ δύσκολη υπόθεση καθώς κοστολογείτε πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο