1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Αυτή την εβδομάδα στα νέα στα γρήγορα, διαβάστε για όλους τους μεταγραφικούς στόχους που η Έβερτον κατά τα φαινόμενα χάνει οριστικά, αλλά και όλους τους νέους μεταγραφικούς στόχους που απασχολούν τα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο επιθετικός Danny Ings είναι ένας παίκτης που η Έβερτον προσπάθησε να τον αποκτήσει ως δανεικό, αλλά η Άστον Βίλα επιθυμούσε πώληση του παίκτη.Όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος καταλήγει στην Γουέστ Χαμ για 17 εκατομμύρια λίρες. Ο Dango Ouattara που επίσης απασχόλησε την ομάδα μας, θα καταλήξει στην Μπόρνμουθ μια και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Fabrizio Romano αναμένονταν να περάσει χθες ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

 

Μια υπόθεση που έχει απασχολήσει πάρα πολύ είναι αυτή του Χιλιανόυ Brereton Diaz, όλα δείχνουν πως και αυτή η περίπτωση αναμένεται να χαθεί για την ομάδα μας. Όπως και για την Μπλάκμπερν Ρόβερς που ρίσκαρε και φαίνεται πως θα τον χάσει χωρίς να πάρει τίποτα, από ένα ακριβό περιουσιακό της στοιχείο. Ο παίκτης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι έτοιμος να υπογράψει προσύμφωνο με την Ισπανική Βιγιαρεάλ, για να ενταχθεί από το καλοκαίρι στην Ισπανική ομάδα.

Κατά τα φαινόμενα απομακρύνεται και η περίπτωση του 20χρονου Σουηδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Anthony Elanga. Ο νεαρός είναι μια ανάσα από τον δανεισμό του στην  Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που σύμφωνα με τον Fabrizio Romano εξαρτάται καθαρά και μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η προτίμηση και του παίκτη γράφεται πως είναι η Γερμανική ομάδα. Εκτός αν τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίσει να παραμείνει κάπου κοντά, για να έχει μια πιο στενή επίβλεψη.

 

  Ο 29χρονος διεθνής Γερμανός επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Niclas Fullkrug είναι ένα ακόμα όνομα που απασχολεί το μεταγραφικό ρεπορταζ ης Έβερτον. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής Bild, ο Fullkrug ενδιαφέρει την Έβερτον μάλιστα ίσως να είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης από όσους βλέπει η Έβερτον αυτή τη στιγμή. Ο Fullkrug μεχρι στιγμής έχει σκοράρει 10 γκολ και έχει πασάρει 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις . 

 

 Η Τότεναμ φέρεται να προσφέρει στην Έβερτον τις υπηρεσίες του Loucas Moura. Ο Βραζιλιάνος έχει πέσει σε δυσμένεια από τον Αντόνιο Κόντε, αφού δυσκολεύτηκε να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στη γάμπα. Το συμβόλαιό του λήγει στην ομάδα του Λονδίνου το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 30χρονος συναντήθηκε με πολλούς συλλόγους και έχει συνομιλίες με την απόφαση του να αναμένεται να ληφθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

 Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Arnaut Danjuma μάλιστα η επικείμενη απόκτηση του Ouattara απο την Μπορνμουθ ίσως να μειώνει τον ανταγωνισμό. Η Daily Mail, γράφει πως η Έβερτον φέρεται να έχει προσφέρει στον Arnaut Danjuma συμφωνία δανεισμού. Ο Ολλανδός βρέθηκε στην Αγγλία τις τελευταίες ημέρες, όπως λέγεται, είναι σε συζητήσεις για πιθανή επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

 Ανοιχτή είναι και η περίπτωση του Kamaldeen Sulemana από τη  Ρεν, ο 20χρονος διεθνής Γκανέζος εξτρέμ είναι ένας παίκτης που εκτιμούν στην ομάδα μας. Είναι ακόμα μια περίπτωση στην ομάδα μας που γράφεται πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον δάνεισμο του με οψιόν αγοράς, το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

 

Ακόμα ένας παίκτης που γράφεται πως η ομάδα μας είναι σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του είναι ο 26χρονος επιθετικός Moussa Dembélé. Η Daily Mail ανέφερε ότι στην Έβερτον είχε προσφερθεί η ευκαιρία να αποκτήσει τον Dembélé. από τη Λυών  Το συμβόλαιο του με την Λυων τερματίζεται στο τέλος της σεζόν έτσι μπορεί να αποκτηθεί σε μια προσιτή τιμή.

 

Προχθές το βράδυ η Έβερτον ανακάλεσε τον δανεισμό του μέσου Tyler Onyango, από την Μπέρτο Αλμπιον.Ο νεαρός έχει μεν 16 συμμετοχές με την Μπερτον στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1, αλλά δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα τον τελευταίο μήνα, κάτι που λογικά φρενάρει την όποια πιθανή εξέλιξη του. Πιθανότατα θα μετακομίσει σε κάποια άλλη ομάδα.

 

αφησε ενα σχολιο