1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σε τι στάδιο είναι η μεταγραφή του Mykolenko;. Τι θα γίνει με τον Lucas Digne; Ακόμη τι είπε ο Antony Gordon για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Ακόμα οι δηλώσεις του Rooney σχετικά με την πιθανότητα να αναλάβει την Έβερτον. Τέλος τα μεταγραφικά σενάρια και άλλα ενδιαφέροντα νέα.

 Μια ανάσα από την μεταγραφή του Vitaliy Mykolenko. Ο 22χρονος Ουκρανός περνάει αυτές τς μέρες ιατρικά τεστ. Λογικά η Έβερτον θα ανακοινώσει την μεταγραφή του τις επόμενες μέρες. Τα χρήματα που διαβάζαμε ως αποζημίωση της Ντιναμό έχουν πέσει ελαφρώς μια και τώρα το επικρατέστερο ποσό είναι τα 17 εκατομμύρια λίρες.

 Ο Lucas Digne μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν για την Έβερτον. Με τη Λέστερ και τη Νιούκαστλ να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί αν και σε πολλά μέσα γράφουν για ενδιαφέρον της Τσέλσι και της Γιουβέντους.  O Rafa Benitez υπονόησε ότι ο παίκτης δεν ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα. Εκτός από την τιμωρία του Digne υπάρχουν και άλλες ενδείξεις για πιθανή αποχώρηση του Γάλλου αμυντικού. Όταν σε  ερώτηση στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Τσέλσι ο Benitez είπε αμέσως μετά την δήλωση του ότι ο Digne είναι άρρωστος. “Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες που θα είναι εκεί αύριο θέλουν να είναι εκεί. Θέλουν να παλέψουν για τον σύλλογο

 Ο Antony Gordon εντυπωσίασε με την εμφάνιση του με την Τσέλσι. Ο νεαρός σε μια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο κοντραρίστηκε έντονα με τον Reece James τον διεθνή δεξιό μπακ της Τσέλσι κάνοντας επιπλέον εντύπωση το θράσος του. Μάλιστα σε δηλώσεις σχετικά είπε Είμαι Scouser (Έτσι φωνάζουν περιπαικτικά τους κατοίκους του Λίβερπουλ.) δεν πρόκειται να κάνω πίσω μπροστά σε κανέναν. Αυτή είναι απλώς η φύση μου. Το να δουλεύω χωρίς την μπάλα είναι ένα από τα βασικά του ποδοσφαίρου. Ειδικά στην Έβερτον, αυτό απαιτεί ο σύλλογος και οι οπαδοί ως ελάχιστο. Κάθε φορά που παίζω, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μπορεί να μην έχω πάντα ένα φοβερό παιχνίδι, όμως πάντα θα προσπαθώ το καλύτερό μου»

 Ο Wayne Rooney σε δηλώσεις του είπε πως δεν σκέφτεται την πιθανότητα να αναλάβει την Έβερτον. Αναλυτικά ο προπονητής της Ντέρμπι δήλωσεΠροφανώς προήλθα από την ακαδημία της Έβερτον και είμαι οπαδός της Έβερτον. Βλέπω τα ρεπορτάζ, αλλά δεν είχα καμία επικοινωνία με την Έβερτον. Από όσο γνωρίζω, έχουν έναν προπονητή στη θέση του.  Οπότε γιατί να συζητήσω κάτι τέτοιο, δεν είναι η θέση μου να το κάνω αυτό.  Όπως έχω πει, είμαι αφοσιωμένος σε αυτόν τον σύλλογο.  Δεν είχα συνομιλίες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον σχετικά με τη δουλειά του προπονητή, οπότε δεν είναι κάτι που σκέφτομαι”

Τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αναβολές αγώνων λόγω τις πανδημίας του κορωνοιού, θα συζητηθούν την ερχόμενη Δευτέρα. Αναλυτικά αρκετά παιχνίδια όπως και το παιχνίδι της Έβερτον με την Λέστερ που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα 20/12 αναβλήθηκαν. Έτσι σύμφωνα με δηλώσεις του Steven Gerrard ένας αριθμός ιδιοκτητών συλλόγων, ζήτησαν περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τα κριτήρια για την αναβολή των αγώνων.

 

  Η Έβερτον σχεδιάζει κίνηση για τον Γεωργιανό εξτρεμ της Ρούμπιν Καζάν, Khvicha Kvaratskhelia, σύμφωνα με το Football Insider. Ο 20χρονος, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα νεαρά ταλέντα στην Ευρώπη, αφού εντυπωσιάζει με την Ρωσική ομάδα. Η Ρούμπιν Καζάν και η Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται τώρα στις χειμερινές διακοπές τους, οπότε ο νεαρός δεν θα παίξει άλλο ποδόσφαιρο μέχρι τον Φεβρουάριο. Έχουμε αναφερθεί ξανά στον Γεωργιανό σε άρθρο μας εδώ

 

 

αφησε ενα σχολιο