1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Μάθετε στα νέα στα γρήγορα των ημερών. Για την νέα αναβολή σε παιχνίδι της Έβερτον; Ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος στην κλήρωση του κυπέλλου; Ποια ομάδα μπήκε δυνατά στην προσπάθεια απόκτησης του Digne και είναι πλέον φαβορί; Τα νεώτερα για την προσπάθεια απόκτησης του Longstaff .

 Δεύτερη αναβολή για το εντός έδρας παιχνίδι της Έβερτον με την Λέστερ. Το παιχνίδι που είχε αναβληθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο. Ορίστηκε να γίνει στις 11 Ιανουαρίου, αλλά οι απουσίες για τις Αλεπούδες είναι αρκετές. Τραυματισμοί, η συμμετοχή των Αφρικανών παικτών στο Copa Africa, αλλά και ορισμένα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19. Σημειώνεται ότι η Λέστερ έπαιξε κανονικά στο ματς Κυπέλλου απέναντι στη Γουότφορντ, όπου πήρε την πρόκριση για τους «32» με νίκη 4-1, έχοντας μάλιστα μόλις 10 παίκτες διαθέσιμους από την πρώτη ομάδα.

 Η κλήρωση του Κυπέλλου Αγγλίας έγινε χθες το απόγευμα. Η Έβερτον κληρώθηκε με την Μπρέντφορντ και είναι ένα από τα δύο ζευγάρια ομάδων απο την Πρέμιερ λιγκ. Η ομάδα μας  θα αντιμετωπίσει τους Λονδρέζους μεταξύ 4-7 Φεβρουαρίου στο Goodison Park. Αναλυτικά τα ζευγάρια είναι :

Έβερτον – Μπρέντφορντ

Γουλβς – Νόριτς,

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ,

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ,

Στόουκ – Γουίγκαν

Λίβερπουλ – Κάρντιφ

Τότεναμ – Μπράιτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Άστον Βίλα – Μίντλεσμπρο

Κιντερμίνστερ – Γουέστ Χαμ

Τσέλσι – Πλίμουθ,

Σουθάμπτον – Κόβεντρι

Κέμπριτζ – Λούτον

Πίτερμπρο – ΚΠΡ

Χάντερσφιλντ – Μπάρνσλεϊ

Μπόρνμουθ – Μπόρχαμ Γουντ

Κρίσταλ Πάλας – Χάρτλπουλ.

 Η Άστον Βίλα γράφεται πως μπήκε δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Lucas Digne. Τα ρεπορτάζ μιλάνε για ένα ποσό ανάμεσα στα 20 με 25 εκατομμύρια λίρες. Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει ακόμα ένα σεναριο Ο Rafa Benitez ενδιαφέρεται να φέρει τον Ολλανδό διεθνή Anwar El Ghazi στο Goodison Park και πιθανόν να υπάρχει στο τραπέζι και το σενάριο ανταλλαγής . Πάντως με τον έναν η τον άλλο τρόπο υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε πως ο Γάλλος περνάει ιατρικά και θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

  Το επόμενο μεταγραφικό σενάριο αφορά ξανά τον μεταγραφικό πόθο του Rafa Benitez  τον Sean Longstaff και θέλει την Έβερτον να καταθέτει νέα πρόταση για την απόκτηση του. Σύμφωνα με την Sunday Express μετά την πρότασή 1 εκατομμυρίου που απορρίφθηκε, μια νέα και βελτιωμένη προσφορά για τον μέσο της Νιουκάστλ,αναμένεται να καταθέσει η ομάδα μας  .

 

 

 

αφησε ενα σχολιο