1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Διαβάστε παρακάτω για τον δανεισμό του Gbamin και άλλα νέα που αφορούν την Έβερτον.

Ο Jean-Philippe Gbamin μετακομίζει ως δανεικός από την Έβερτον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ο Gbamin έφτασε στην Έβερτον από τη Μαίντς το 2019, ως αντικαταστάτης του Idrissa Gueyε που πήγε στην Παρι Σαίντ Ζερμέν αλλά ο Ιβοριανός μέσος έχει ξεκινήσει βασικός μόλις 3 φορές για την Έβερτον μετά από μια σειρά προβλημάτων τραυματισμών από τότε που έφτασε στο Goodison Park. Αν και η μεταγραφική περίοδος για το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης έκλεισε στα τέλη Ιανουαρίου, οι ομάδες της ρωσικής Premier League επιτρέπεται να υπογράψουν παίκτες μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

 Νίκη με 0-2 για την Κ23 που αγωνιζόταν χθες εκτός έδρας με αντίπαλο την Ντέρμπι Κάουντι. Τα 2 γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Thomas Cannon. O19χρονος Ιρλανδός έχει σκοράρει 6 γκολ φέτος και είναι ο πρώτος σκόρερ της Κ23. Η Έβερτον Κ23 μετά το κακό ξεκίνημα έχει ανακάμψει στην βαθμολογία και πλεόν βρίσκεται στην 7η θέση.

Εντός έδρας ισοπαλία γα την Κ18 το Σάββατο που μας πέρασε ήρθε 2-2 με την Στόουκ. Τα γκολ για την ομάδα μας οι Okoronkwo που άνοιξε το σκορ στο 20′ και ο Sherif με πέναλτι που ισοφάρισε το σκορ στο 75′. Στην 5η θέση βρίσκεται η Εβερτον Κ18 με 22 βαθμούς δείτε παρακάτω την βαθμολογία του Βόρειου ομίλου της Κ18 Premier league.

 Σε άσχημη θέση βρίσκεται η Γυναικεία ομάδα της Έβερτον που είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχοντας χάσει από την αντίστοιχη της Άστον Βίλα με 0-2 εντός έδρας στις 13/2/2022. Παραμένει περίεργο πως μια ομάδα που ξεκίνησε με τόσα όνειρα βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας έχοντας διώξει δύο προπονητές Τον Willie Kirk και τον Jean Luc-Vasseur που μάλιστα ήρθε με πολλές περγαμηνές στην ομάδα.

αφησε ενα σχολιο