1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Η εξωτερική είσοδος στο Bramley moore dock που πήρε μορφή. Τα νέα για την χρηματοδότηση του γηπέδου. Ο ορισμός του παιχνιδιού για το Κύπελλο Αγγλίας και άλλα ενδιαφέροντα νέα.

Η Συνδυασμένη Αρχή της Περιφέρειας του Λίβερπουλ  δεν θα δανείσει τελικά στην Έβερτον 30 εκατομμύρια λίρες για το νέο γήπεδο, επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης Στιβ Ρόθεραμ. Πέρυσι υπήρχε μια υπόσχεση για ένα πακέτο οικονομικής στήριξης για να βοηθήθει το νέο έργο του γηπέδου. Το πακέτο περιελάμβανε επιχορήγηση 15 εκατομμυρίων λιρών για να βοηθήσει την πληρωμή για έργα υποδομής και πολιτιστικής κληρονομιάς στην τοποθεσία και δάνειο 30 εκατομμυρίων λιρών για να βοηθήσει στο συνολικό κόστος. Όμως σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η Έβερτον είχε ήδη αποφασίσει να μην δεχτεί την προσφορά του δανείου των 30 εκατομμυρίων λιρών αφού βρήκε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης. Ο δήμαρχος είπε ότι αυτό επρόκειτο να ανακοινωθεί τον Απρίλιο, αλλά απάντησε τώρα υπό το φως των ερωτημάτων που προέκυψαν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

  Μια και γράφουμε για το γήπεδο ο δημοσιογράφος Alan Myers έγραψε στο άρθρο του στο skysports ότι Σε ό,τι αφορά το νέο γήπεδο, δεν υπάρχει καμία πρόταση για κάτι άλλο παρά να συνεχίσει στην πορεία που ακολουθεί αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι ο Μοσίρι είναι αφοσιωμένος σε αυτό περισσότερο από ποτέ, καθώς το έργο είναι εξαιρετικά σημαντικό. μόνο στον σύλλογο αλλά και στην πόλη του Λίβερπουλ. Η χρηματοδότηση του γηπέδου, μακριά από το ζήτημα των δικαιωμάτων ονομασίας, θα προερχόταν πάντα από την εξωτερική χρηματοπιστωτική αγορά και αυτό παραμένει. Ο Μοσίρι δεν είναι κάποιος που επικοινωνεί συχνά, αλλά είναι ένας οξυδερκής επιχειρηματίας από μόνος του και έχει μιλήσει με πάθος για τις φιλοδοξίες του όταν πρόκειται για την ιδιοκτησία του στην Έβερτον.” Επίσης αξίζει να πούμε ότι η εξωτερική πύλη του νέου γηπέδου πήρε μορφή καθώς τοποθετήθηκε μια όμορφη πρόσοψη όπως μπορείτε να δείτε στην διπλανή φωτογραφία.

  Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 14:00(ώρα Ελλάδος) ορίστηκε ο προημιτελικός του Κύπελλου Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst park του Λονδίνου. Θα έχει ήδη προηγηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου ο προημιτελικός της Μίντλεσμπρο με την Τσέλσι στις 19:15. Αργότερα την Κυριακή θα γίνουν στις 17:00 και στις 20:00 η Λίβερπουλ με τον νικητή του ζευγαριού Νόττιγχαμ Φορεστ – Χάντερσφιλντ.

 

 

 

 Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας Kevin Thelwell μίλησε για τα δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε παίκτης που έρχεται στην Έβερτον αλλά και για την ακαδημία της ομάδας. Για τα χαρακτηριστικά της οποιοσδήποτε μεταγραφής είπε: “Το νούμερο ένα είναι φυσικά να αποκτήσετε τον κατάλληλο παίκτη με τις κατάλληλες δεξιότητες, αλλά είναι και να αποκτήσουμε το σωστό άτομο. Κάποιος που θα ταιριάζει σε αυτό που θέλει να πετύχει ο Frank (Lampard), στη συνέχεια και σε αυτό που θέλει να πετύχει ο σύλλογος.”  Μίλησε ακόμα και για την ακαδημία της ομάδας λέγοντας μεταξύ άλλων “Η Έβερτον είχε πάντα μια φανταστική παράδοση στην ανάπτυξη νεαρών παικτών. Φυσικά αυτό που θέλουν όλοι, θέλουν αυτός ο αγωγός να είναι ισχυρός και να συνεχιστεί για όσο το δυνατόν περισσότερο για πολλούς λόγους. Έτσι η ακαδημία πρέπει να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτού που κάνουμε προχωρώντας.”

 

 

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο