1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Η βαριά καμπάνα στον Allan. Ο πιθανός αντικαταστάτης του στο Κύπελλο. Η ομιλία Kenwright στους παίκτες και άλλα που αξίζει να γνωρίζεται στα Νέα στα γρήγορα.

  Η τιμωρία τριών αγώνων του Allan επικυρώθηκε μια και η ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή απέρριψε δύο προσφυγές από την Έβερτον για την αποβολή του μέσου εναντίον της Νιουκάστλ την Πέμπτη.Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα λείψει από το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας αλλά και από αυτά του πρωταθλήματος με την Γουέστ Χαμ και την Μπέρνλι.

 Βασική ερώτηση στον Lampard ήταν ποιος θα αντικαταστήσει τον Allan ειδικά για το παιχνίδι του Κυπέλλου μια και οι Van De beek και Dele Alli δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο 43χρονος τεχνικός είπε  σχετικάΟ Isaac Price ήταν μαζί μας και προπονήθηκε πολύ καλά μαζί μας, θα είναι μέρος της ομάδας. Δεν μπορείς να ξεχάσεις τον Andre (Gomes), δεν έχει παίξει τόσα λεπτά τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι ένας ταλαντούχος παίκτης για εμάς.Ο Doucoure είναι εκεί, παίκτες που μπορούν να κάνουν δουλειά για εμάς στη μεσαία γραμμή ορισμένοι παίκτες στην οπίσθια γραμμή έχουν παίξει στη μεσαία γραμμή, ο Andros Townsend, ο Alex Iwobi. Είμαστε σίγουρα σε μια θέση τώρα όπου αριθμητικά έχουμε λιγότερους παίκτες αριθμούς, οπότε θα μπορούσε επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε στηθεί στο παιχνίδι. Έχω άλλες 24 ώρες περίπου για να το δω αυτό”

Μια ομιλία του προέδρου Bill Kenwright στο προπονητικό κέντρο πριν το παιχνίδι με την Νιουκάστλ έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες σύμφωνα με τον Frank Lampard και βοήθησε να πετύχουν μια σπουδαία νίκη ο Lampard είπε σχετικά με την ομιλία του πρόεδρου Είχαμε τον πρόεδρό μας που ήρθε στο προπονητικό μας γήπεδο . Έδωσε μια ομιλία στους παίκτες. Πρέπει να το κάνω συνέχεια 25 παίκτες, νεαροί άνδρες, δεν είναι συνέχεια εύκολο κοινό. Ο πρόεδρος είναι υπέροχος στο να δείχνει το πάθος του για τον σύλλογο. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα και για εμάς. Ο κόσμος θα μας κρατήσει ψηλά. Δεν νομίζω ότι οι σχηματισμοί ή η εξυπνάδα μου είναι μέρος της μεγάλης εικόνας- οι άνθρωποι θα μας κρατήσουν ψηλά. Οι παίκτες, μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό και οι οπαδοί όταν βρεθούμε μαζί.

 Βαριά ήττα χθες το βράδυ με 3-0 για την Κ23 από την αντίστοιχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι νεαροί μπλέ έχουν μια σχετική απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ενώ ξεκάθαρα η αντίστοιχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια καλύτερη ομάδα μια και είναι στην πρώτη 4αδα.

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο