1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣ

Ο δημοσιογράφος της Athletic, γράφει ότι πλεόν η πλήρης εξαγορά της Έβερτον είναι πιθανή, παρά τις δυσκολίες εντός και εκτός γηπέδου.

 Γράφοντας στην στήλη του σήμερα Δευτέρα 17/4 για το The Athletic, ο Ornstein μοιράστηκε την τελευταία ενημέρωση που προέρχεται από πηγές του στο Goodison Park συγκεκριμένα γράφει. «Όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο μιας πιθανής πώλησης του συλλόγου.Μια δυνητικά θετική εξέλιξη, ωστόσο, αφορά την ιδιοκτησία, με την 777 Partners ένας όμιλος με έδρα το Μαϊάμι που κατέχει μερίδια στη Χέρτα Βερολίνου, τη Τζένοα και τη Σταντάρ Λιέγης μεταξύ άλλων να διατηρεί σοβαρό ενδιαφέρον για επενδύσεις παρά τα προβλήματα του συλλόγου.”

Πάντως άνθρωποι της MSP Sports Capital που ενδιαφέρεται για αγορά μειοψηφικού πακέτου στην ομάδα, ήταν στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Φούλαμ το Σάββατο. Κάτι που θεωρείται θετική εξέλιξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για πιθανή πώληση της ομάδας. Αν και νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο Farhad Moshiri διέψευσε το ενδεχόμενο όλικής πώλησης της ομάδας, δεν γνωρίζουμε αν η κακή πορεία της ομάδας και η διαμαρτυρίες του κόσμου τον εξωθήσουν τελικά σε πώληση.

αφησε ενα σχολιο