1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

 Η Έβερτον μπορεί ακόμα να απέχει από το να εξασφαλίσει την παραμονή στην Πρέμιερ λιγκ αλλά η έστω και μικρή απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, έχει αναζωπυρώσει τις μεταγραφικές φήμες και σενάρια.  4 μεταγραφικοί στόχοι κυρίως κεντρικοί αμυντικοί γράφεται πως είναι στο στόχαστρο της Έβερτον για το ερχόμενο καλοκαίρι.


James Tarkowski: Σύμφωνα με το iNews, η Έβερτον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού της Μπέρνλι. Ο παίκτης της Μπέρνλι θα είναι διαθέσιμος με ελεύθερη μεταγραφή καθώς τελειώνει το τρέχον συμβόλαιό του και ειδικά αν η Μπέρνλι πέσει στην Τσάμπιονσιπ, αλλά και μετά την απόλυση του Sam Dyche την Παρασκευή, η τελευταία ελπίδα να παραμείνει ο αμυντικός στην Μπέρνλι μάλλον έχει χαθεί. Ο Tarkowski θεωρείται ότι συγκεντρώνει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που λείπουν από την αμυντική γραμμή της Έβερτον και αν και είναι ένα βαρύ κορμί θεωρείτε ότι μπορεί να δώσει στοιχεία που λείπουν από την άμυνα της ομάδας.

Mykola Matviyenko: Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι συμπαίκτης του Mykolenko στην Εθνική Ουκρανίας με 47 διεθνείς συμμετοχές και παίκτης της Σαχτάρ Ντόνεσκ. Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στην άμυνα και κοστίζει γύρω στα 10 εκατομμύρια λίρες ποσό λογικό με τα σημερινά δεδομένα τις ομάδας.Το θέμα είναι αν μπορεί να σταθεί στην Αγγλία και την Έβερτον.

Gleison Bremer: Η πιο λαμπερή αλλά και η πιο δαπανηρή φήμη είναι αυτή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Τορίνο. Ο 25χρονος τραβάει πολλά βλέμματα πάνω όπως των Νιουκάστλ και Άρσεναλ με την Τορίνο να ζητά 41 εκατομμύρια λίρες για τον σταρ αμυντικό της. Θηριώδης και ταχύτατος ο Bremer είναι “υλικό Premier league” αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική με τα σημερινά δεδομένα της ομάδας.

Florian Grillitsch: Ο 26χρονος Αυστριακός αγωνίζεται φέτος κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικός χαφ στην Χοφενχαιμ. Το συμβόλαιο του 26χρονου με την ομάδα της Μπουντεσλίγκα λήγει αυτό το καλοκαίρι, με αρκετούς συλλόγους να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσου με δωρεάν μεταγραφή. Ο Αυστριακός έχει αγωνιστεί και πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο ως κεντρικός μέσος. Με την ομάδα μας να μην είναι η μόνη που τον τσεκάρει καθώς η Λίντς κυρίως αλλά και η Άρσεναλ γράφεται πως δείχνουν ενδιαφέρον.Ενδιαφέρουσα περίπτωση ειδικά με την λογική ότι δεν θα κοστίσει τίποτα.

 

.

αφησε ενα σχολιο