1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ξεκούραση και ευκαιρία για

Ξεκούραση και ευκαιρία για ανασυγκρότηση

Στο Λονδίνο παίξαμε καλά για 25′, τη στιγμή δηλαδή που δεχτήκαμε το 1ο γκολ. Μετά? Απλά καθίζηση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Τίμιο και κολακευτικό το 4-0!!

Η ομάδα δείχνει πολύ καταπονημένη! Δε ξέρω αν είναι ψυχολογικό ή σωματικό ή και τα δύο. Ασφαλώς όταν είσαι “εργαζόμενος” σε τέτοιο κλαμπ η πίεση είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον δε τώρα που κρίνεται η παραμονή μας στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος! Πήραμε κάποιους παίκτες το χειμώνα για να βοηθήσουν στο ρόστερ, αλλά δυστυχώς όχι απλά δεν έχουν βοηθήσει τα ελάχιστα αλλά ούτε καν έχουν παίξει έναν ολόκληρο αγώνα (βλ. El-Ghazi)! Γενικά οι χειμερινές μεταγραφές δεν έχουν βοηθήσει καν στο ελάχιστο! Και εδώ ερωτόμαι, ποιο ακριβώς το νόημα μίας μεταγραφής όταν δεν έχεις σκοπό να τον χρησιμοποιήσεις? Τα νέα αποκτήματα μας το Γενάρη ήταν οι: Mykolenko, Paterson, El-Ghazi, Alli και van de Beek. Ποιος από αυτούς έκανε κάτι για να πούμε, μμμμμ ωραίος παίκτης! Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.

Vitaly Mykolenko: Σε 14 ματς, αγωνίστηκε στα 6 (ούτε καν στα μισά). Βασικός ήταν στα 5 από αυτά και για να το τραβήξω κι άλλο το σκοινί τα 3 από αυτά ήταν για το FA Cup. Σε αυτά τα 431′ πήρε μία κίτρινη κάρτα. Αυτάαα που λέτε….

Anwar El-Ghazi: Ευτυχώς η περίπτωσή του είναι εύκολη, διότι δεν έχω να πω πολλά! Έχει αγωνιστεί σε 2 ματς παρακαλώ… 10′ κόντρα στη Leeds και 3′ κόντρα στη Man. City. Speechless…

Nathan Patterson: Who? Δεν τον έχω δει λυπάμαι….Μάλλον εξαυλώθηκε!

Dele Alli: Σε 10 ματς που έχει αγωνιστεί η Everton, έχει υπάρξει 7 φορές στον πάγκο. Έχει κάνει όμως και 6 συμμετοχές, δε μπορώ να πω! 66′ με Newcastle, 19′ με Leeds, 16′ με So’ton, 20′ με Man. City, 22′ με Tottenham και 32′ με Wolves. Έχει καταφέρει να δεχτεί μία κίτρινη κάρτα! Οκκκ

Donny van de Beek: Άλλο ένα ολλανδικό prospect που πάλι δεν καταφέρνει να πιάσει στην Everton. Έχουμε θέμα με τους Ολλανδούς δεν εξηγείται. Είναι ο παίκτης που έχει κάνει το μεγαλύτερο μ.ό. σε χρόνο συμμετοχής από τους προαναφερθέντες και φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Lampard. Έχει αγωνιστεί σε 6/10 παιχνίδια, στα οποία 5 ήταν βασικός. Τι έχει κάνει? Έχει καταφέρει να πάρει κι αυτός μία κίτρινη κάρτα!

Τώρα φταίω εγώ να πω?

Που τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια?

Ψάξατε πολύ? Ειλικρινά δηλαδή!

αφησε ενα σχολιο