1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ BRAINTHWAITE

ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ BRAINTHWAITE

 Ο δανεικός αστέρας της Έβερτον, Jarrad Branthwaite, δείχνει να τραβάει όλο και περισσότερα τα φώτα τις δημοσιότητας πάνω του. Όμως ο Sean Dyche μάλλον έχει ξεχωρίσει ήδη το νεαρό, μια και από τις πρώτες του δουλειές όταν ανέλαβε την ομάδα ήταν να συνομιλήσει μαζί του.

 Μιλώντας στο ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο NOS την Κυριακή 12 Μαρτίου, ο Jarrad Branthwaite μοιράστηκε πώς ο Sean Dyche αμέσως μετά την υπογραφή του με την Έβερτον τηλεφώνησε στον νεαρό αμυντικό.

 Ο 20χρονος αμυντικός που έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της Ολλανδικής ομάδας και ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του είπε “Ήθελε ιδιαίτερα να συστηθεί και με ρώτησε πώς τα πάω και πώς είναι τα πράγματα εδώ στην PSV. Ήταν μια προσωπική συνομιλία, την οποία εκτιμώ πραγματικά.

 Ο νεαρός πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την Ολλανδική ομάδα, στην οποία δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά. Τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο αθλητικός διευθυντής Kenin Thelwell, ήταν έτοιμος να ανακαλέσει τον παίκτη τον Ιανουάριο αλλά ο προπονητής της Ολλανδικής ομάδας Ruud van Nistelrooy υποσχέθηκε ότι θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες, πράγμα που όντως έγινε και ο νεαρός άρχισε σταδιακά να κερδίζει τις εντυπώσεις και η PSV Αιντχόβεν να επιθυμεί την απόκτηση του όπως και αρκετές άλλες ομάδας.

αφησε ενα σχολιο